banner198

Çankırı’da Girdap operasyonunda 50 kişi gözaltına alındı!

Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Başkanlığı koordinasyonunda 50 ilde, nitelikli dolandırıcılık ve mali suç gruplarına yönelik "Girdap" operasyonu düzenlendi.

Çankırı’da Girdap operasyonunda 50 kişi gözaltına alındı!
banner145

Çankırı’da Girdap operasyonunda 50 kişi gözaltına alındı!

Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Başkanlığı koordinasyonunda 50 ilde, nitelikli dolandırıcılık ve mali suç gruplarına yönelik "Girdap" operasyonu düzenlendi. Çankırı Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 50 şüpheli gözaltına alındı.

Çankırı Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde "nitelikli dolandırıcılık, resmi belgede sahtecilik ve kamu kurum ve kuruluşlarını zarara uğratma" suçlarını işleyen zanlılara yönelik yaklaşık bir yıldır süren çalışma sonucu Çankırı Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Çankırı’da operasyon düzenlendi.

Çankırı Devlet Hastanesinde saatlerce arama!

Operasyon kapsamında dün akşam Saat 23.00 civarlarında Çankırı Devlet Hastanesi’ne gelen KOM ekipleri evrakların bulunduğu arşiv odasında arama gerçekleştirdiği iddia edildi. Medikal malzeme alım satımı sırasında kamu kurum ve kuruluşlarını zarara uğratma ve kurul raporu verilmesinde evrakta sahtecilik yapıldığı yönündeki iddiaların araştırıldığı öğrenildi.

Operasyonda 50 şüpheli yakalanarak göz altına alındı. Zanlıların Çankırı emniyetinde ki işlemleri sürüyor.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2022, 15:08
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hasan
Hasan - 1 yıl Önce

Sarı Sendika kesin olaya el atmıştır. Çankırı Devlet Hastanesinde yolsuzluk hırsızlık adam kayırma mobing asla olmaz. Yetkili ve etikli bir sendika var başlarında. Kim konuşabilirki. Tez kellesi uçar. Yaparsa kendi adamları yapar . Paralı yerlerde nöbet tutan kişilerin listesini bir araştırın bakalım değiik isimler varmı hep aynı kişiler. Ama yetkililer korur onlşarı çokta şeytmemek lazım.

Halide levent
Halide levent - 1 yıl Önce

Bunların yüzünden benim 74 yaşındaki felçli anneme %60 çalışabilir çıktı tek yürüyemeyen konuşma duyma zorluğu çeken 74 yaşında biri nasıl çalışıcak sa gerçek mağdur olan yine mağdur oldu para vermedik rüşvet yok ondandır ama bu işin peşini bırakmıcam

SIRADAKİ HABER

banner304