Çankırı Merkez Ünür köyünde meydana gelen silahlı kavgada İsmail Gökdemir (24) tabancayla vurularak hayatını kaybetti.

Çankırı Merkez Ünür köyünde yan yana iki komşu arasında iddialara göre, saat 16:15 sıralarında İsmail Gökdemir’in eşinin evinin önünde yün yıkadığı sırada, akan suyun komşusu Osman T’nin avlusuna akması üzerine iki komşu arasında sözlü ifadelerle tartışma başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine 54 yaşındaki Osman T., üzerinde bulundurduğu silahla çocukları ve eşinin gözü önünde  İsmail Gökdemir’i başından vurdu. İsmail Gökdemir’in eşinin Osman T’nin kurşunlarından kaçarak kurtulduğu öğrenildi. Hırsını almayan Osman T’nin yerde yatan İsmail Gökdemir’in başına 2 el daha ateş etiği ve komşusu ölene kadar başında beklediği öğrenildi. Olay yerinde hayatını kaybeden İsmail Özdemir’in ardından cinayet zanlısı Osman T. Jandarmaya giderek teslim oldu.

Yalnız yaşayan Osman T’yi 1,5 yıl önce eşinin terk ettiği ve çocuklarıyla da görüşmediği öğrenildi.  Evli ve 3 kız babası olan İsmail Gökdemir’in genç yaşta komşusu tarafından cinayete kurban gitmesi köyde büyük bir infial oluşturdu.

Cinayet zanlısı Osman T’nin evi ateşe verildi. Çıkan yangına Çankırı İtfaiye ekipleri müdahale ederek söndürdü. Köyde geniş çaplı güvenlik önlemleri alınırken İsmail Gökdemir’in  9 Ekim 2020  (yarın) Cuma nazmından önce defnedilmesi bekleniyor.

petshop
Editör: Haber Merkezi