banner198

Çankırı’da kan donduran cinayet

Çankırı Merkez Ünür köyünde meydana gelen silahlı kavgada İsmail Gökdemir (24) tabancayla vurularak hayatını kaybetti.

Çankırı’da kan donduran cinayet
banner145

Çankırı Merkez Ünür köyünde meydana gelen silahlı kavgada İsmail Gökdemir (24) tabancayla vurularak hayatını kaybetti.

Çankırı Merkez Ünür köyünde yan yana iki komşu arasında iddialara göre, saat 16:15 sıralarında İsmail Gökdemir’in eşinin evinin önünde yün yıkadığı sırada, akan suyun komşusu Osman T’nin avlusuna akması üzerine iki komşu arasında sözlü ifadelerle tartışma başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine 54 yaşındaki Osman T., üzerinde bulundurduğu silahla çocukları ve eşinin gözü önünde  İsmail Gökdemir’i başından vurdu. İsmail Gökdemir’in eşinin Osman T’nin kurşunlarından kaçarak kurtulduğu öğrenildi. Hırsını almayan Osman T’nin yerde yatan İsmail Gökdemir’in başına 2 el daha ateş etiği ve komşusu ölene kadar başında beklediği öğrenildi. Olay yerinde hayatını kaybeden İsmail Özdemir’in ardından cinayet zanlısı Osman T. Jandarmaya giderek teslim oldu.

Yalnız yaşayan Osman T’yi 1,5 yıl önce eşinin terk ettiği ve çocuklarıyla da görüşmediği öğrenildi.  Evli ve 3 kız babası olan İsmail Gökdemir’in genç yaşta komşusu tarafından cinayete kurban gitmesi köyde büyük bir infial oluşturdu.

Cinayet zanlısı Osman T’nin evi ateşe verildi. Çıkan yangına Çankırı İtfaiye ekipleri müdahale ederek söndürdü. Köyde geniş çaplı güvenlik önlemleri alınırken İsmail Gökdemir’in  9 Ekim 2020  (yarın) Cuma nazmından önce defnedilmesi bekleniyor.

petshop

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2020, 16:48
YORUM EKLE
YORUMLAR
Semih Cansever
Semih Cansever - 4 yıl Önce

Öldüren cennet yüzü göremez artık. Ne olmuş yün yıkarken su onun avlusuna aktıysa. Sudan bahaneler diye boşuna denmiyormuş anlaşılan. Senin avlunda yıkanmış oldu. Nefsine yenik düşüpte kendini ilelebet cehenneme atmanın ne alemi vardı bire ahmak. Acınacak zavallı

Ümit Erdoğan
Ümit Erdoğan - 4 yıl Önce

ALLAH RAHMET eylesin ailesine sabır versin çok müteessir oldum

Ahmet tan
Ahmet tan - 4 yıl Önce

Ünür hep aynı Ünür.

Çaķır
Çaķır - 4 yıl Önce

Ünür değişmez hep ayni

SIRADAKİ HABER