banner198

Çankırılı 15 Temmuz Gazisi ile 15 yaşındaki oğlu komşuları tarafından tüfekle öldürüldü!

Çankırılı 15 Temmuz Gazisi Uğur Şahan ile 15 yaşındaki oğlu Mehmet Ali Şahan, gürültü nedeniyle tartıştıkları komşuları tarafından pompalı tüfekle vurularak öldürüldü.

Çankırılı 15 Temmuz Gazisi ile 15 yaşındaki oğlu komşuları tarafından tüfekle öldürüldü!
banner145

Ankara'da Çankırılı 15 Temmuz Gazisi  Uğur Şahan ile 15 yaşındaki oğlu Mehmet Ali Şahan, gürültü nedeniyle tartıştıkları komşuları tarafından pompalı tüfekle vurularak öldürüldü.

Keçiören ilçesi Yayla Mahallesi'nde, asansör tamiri ve gürültü nedeniyle çıktığı iddia edilen tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 59 yaşındaki Hüseyin A'nın pompalı tüfeğiyle açtığı ateş sonucu Ilgaz Mülayim köyü nüfusuna kayıtlı 49 yaşındaki Uğur Şahan ile 15 yaşındaki oğlu Mehmet Ali Şahan olay yerinde hayatını kaybetti. Saldırıda eşini ve oğlunu kaybeden 46 yaşındaki Sevda Şahan ile apartman yöneticisi Sema Taşkıran (46) yaralandı. Bina sakinlerinin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı Şahan ve Taşkıran hastaneye kaldırıldı.

Şüpheli Hüseyin A, pompalı tüfeğiyle Keçiören İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalandı.

Apartman yöneticisi Sema Taşkıran ile şüpheli Hüseyin A. arasında asansör tamiri ve gürültü nedeniyle daha önce de tartışma yaşandığı iddia edildi.

Üzücü bir cinayete kurban giden Gazi Uğur Şahan için çalıştığı kurum olan TRT Ankara Radyosu'nda pazar günü (bugün) saat 10.30 da tören düzenlenecek.  Törenin ardından baba ve oğul, ikindi namazına müteakip Çankırı’nın Ilgaz İlçesi Mülayim Köyünde toprağa verilecek.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2023, 17:36
YORUM EKLE
YORUMLAR
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun - 5 ay Önce

Bir anlık sinir nelere maloluyor Allah'ım böyle bir olay bir daha yasatmasin

SIRADAKİ HABER