banner198

Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, deprem bölgesinde...

Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, deprem bölgesinde incelemelerde bulundu.

Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, deprem bölgesinde...
banner145

Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, deprem bölgesinde incelemelerde bulundu.

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, önceki gün meydana gelen depremin merkez üssü Çerkeş ilçe merkezi ve köylerinde zarar gören yerlerde incelemelerde bulundu.

Çataklı’ya Vali Hamdi Bilge Aktaş, Çerkeş Kaymakamı Zikri Şahin, İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Hıdır Ayçiçek, Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopaci, Saçak Belde Belediye Başkanı Ramazan Yarım ve ilgili daire müdürleri ile teknik elemanlar eşlik etti. İlk olarak Çerkeş Kaymakamlığını ziyaret eden Bakan Yardımcısı Çataklı, burada Valimiz Aktas ve diğer yetkililerden son durumla ilgili bilgi aldıktan sonra depremden zarar gören köylere hareket etti.

Çerkeş iKaramustafa köyüne giden Çataklı , köy muhtarı ve vatandaşlardan bilgi alarak, sıkıntılarını dinledi. Daha sonra Saçak Beldesi Yalıözü Mahallesine geçen Çataklı ve beraberindekiler, mahallelilerle bir süre görüştü. Son olarak depremin merkez üssü olan Hacılar köyüne geçen Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı ve protokol üyeleri, Hacılar köyünde de köylülerle bir süre sohbet ederek, son durum hakkında bilgi aldı. Depremin etkisiyle Çerkeş ilçe merkezinde hasar gören birkaç binayı da inceleyen Çataklı , gerekli istişarelerden sonra ilimizden ayrıldı.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2019, 01:03
YORUM EKLE
YORUMLAR
Kasım-2007 karaot
Kasım-2007 karaot - 5 yıl Önce

Geldiler gittiler ne deyişti

SIRADAKİ HABER