banner198

Çankırı ilçelerinde 1 ilk! Çerkeş'te yarı Olimpik Havuz hizmete girdi!

Çerkeş'te 2023 yılında inşasına başlanan Kapalı Yarı Olimpik Yüzme Havuzu tamamlanarak Çerkeşli vatandaşların ve Çerkeşli çocukların hizmetine açıldı.

Çankırı ilçelerinde 1 ilk! Çerkeş'te yarı Olimpik Havuz hizmete girdi!
banner145

Çerkeş'te 2023 yılında inşasına başlanan Kapalı Yarı Olimpik Yüzme Havuzu tamamlanarak Çerkeşli vatandaşların ve Çerkeşli çocukların hizmetine açıldı.

2019 Yerel seçimlerinde Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı'nın seçim vaadi olan Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun açılışı gerçekleşti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunnmasıyla başlayan program Çerkeş Halk Oyunları ekibi gösterilerinden sonra açılış konuşmalarıyla devam etti. Açılış törenine Ak Parti Grup Başkan Vekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, Ak Parti Çerkeş İlçe Başkanı Furkan Altuntaş, ilçe protokolü ve çok sayıda Çerkeşli vatandaşlar ve çocuklar katıldı. Yüzme Havuzunun açılışı dualar eşliğinde gerçekleşti. Çocukların yüzlerindeki tebessüm ve sevinç görülmeye değerdi.

Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı konuşmasında şu ifadelere yer verdi." Kıymetli Çerkeşliler, geleceğimizin teminatı, yarınlarımızın umudu sevgili gençler. 2023 yılında inşaatına başladığımız Kapalı Yüzme Havuzumuzun bugün açılışını gerçekleştirdik. Bu tesisimizde günlük spor ihtiyaçlarının yanı sıra Çerkeş'te geleceğin yıldız yüzücüleri ve sporcuları inşallah buradan yetişecektir. Yüzme sporunun Rıza Kayaalplerinin yetişeceğine inandığım bu tesisin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.  Bu tesisimiz sayesinde Çerkeş'te yüzme bilmeyen kimse kalmayacak. Bugün burada çocuklarımızın yüzlerindeki tebessümü izledikçe çok gururlandım ve mutlu oldum. Sevgili gençler bizim bütün çalışmalarımız sizler için, sizlere daha güzel, refah seviyesi yüksek, yaşamaktan keyif alacağınız bir Çerkeş inşa ediyoruz. Yarı Olimpik Yüzme Havuzumuz ilçemize, gençlerimize ve kıymetli hemşehrilerime hayırlı uğurlu olsun. Bu tesisimizin yapımında emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a, Gençlik ve Spor Bakanımız Osman Aşkın Bak'a, Ak Parti Grup Başkan Vekilimiz Muhammet Emin Akbaşoğlu'na ve Ak Parti teşkilatımıza teşekkür ediyorum.'' dedi.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2024, 00:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER