banner198

Çerkeş 17. Kültür Hayvancılık ve Bal Festivali yoğun katılımla gerçekleşti

Çerkeş 17. Kültür Hayvancılık ve Bal Festivali binlerce vatandaşın katılımı ile gerçekleşti.

Çerkeş 17. Kültür Hayvancılık ve Bal Festivali yoğun katılımla gerçekleşti
banner145

Çerkeş 17. Kültür Hayvancılık ve Bal Festivali yoğun katılımla gerçekleşti

Çerkeş 17. Kültür Hayvancılık ve Bal Festivali binlerce vatandaşın katılımı ile gerçekleşti. Çerkeş Kent Meydanı ve meydanın etrafı tamamıyla doldu taştı. Bölgenin en büyük festivalinde gençler festival coşkusunu doyasıya yaşadı.

Saat 13.30 da Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtına, Çerkeş Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu ve Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı tarafından Festival çelenginin konulması ile başlayan Festival, Çerkeş Kent meydanında gece saat 24.00’e kadar devam etti.

Festivalde Çerkeş halkına seslenen Başkan Sopacı 9 yıllık Başkanlığı süresince yaptığı hizmetlerden bahsetti. 9 yılda 89 projeye imza attıklarını ifade eden başkan Sopacı Çerkeş için hayalleri olduğunu ve hayallerini gerçekleştirdiğini ifade etti. Çerkeş’e bölgede eşi benzeri olmayan Kültür Merkezi, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Kreş, İtfaiye Binası, Belediye Binası, Kapalı Pazar Yeri, 154 kv’lık trafo indirme merkezi ve Çerkeş OSB’de 1700 kişiye istihdam sağlayarak gençlere seslendi. Gençler burada iş var, aş var, gelecek var hepinizi Çerkeş’e davet ediyorum dedi.

Başkan Sopacı ayrıca bu hizmetlerde desteklerini esirgemeyen Belediye Personeline, değerli Çerkeş halkına, Mahalle ve köy muhtarlarına, Belediye Meclisi üyelerine, İl Genel Meclisi üyelerine, İlçe Kaymakamı’na, Çankırı Valisi’ne, Milletvekillerine, Bakanlara ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkürlerini arz  etti.  Festival alanına katılan gençlere doyasıya iyi eğlenceler dileyen Başkan Sopacı katılımcılarla birlikte öz çekim yaptı.

Çerkeş Kent Meydanına kurulan dev sahnede sırasıyla,  Trap atışları, Çerkeş Yemekleri  ve dünyaca ünlü Çerkeş Balı yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi. Festival öncesi Çerkeş Belediyesi tarafından sünnet ettirilen 25 çocuğa çeşitli hediyeler verildi. Akşam saat 19.00’da Çerkeş yöresel halk oyunları gösterisi ve festival konserinde Demet Akalın, Kurtuluş Kuş ve  Burak Bulut  sahne aldı.

Festival alanına katılan gençlerin doyasıya eğlendikleri fotoğraf karelerine yansıdı.

Çankırı Postası özel röportajlar ve gün boyu süren canlı yayınlarla festival coşkusunu ekranlara taşıdı.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2023, 20:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER