banner198

Çerkeş Kapalı Olimpik Yüzme Havuzuna kavuşuyor

Çerkeş'te yapımına başlanan kapalı yarı olimpik yüzme havuzunun yıl sonunda inşaat çalışmaları tamamlanarak faaliyete geçmesi planlanıyor.

Çerkeş Kapalı Olimpik Yüzme Havuzuna kavuşuyor
banner145

Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı’nın girişimleri sonucunda Gençlik ve Spor Bakanlığı desteğiyle ilçede yapımına başlanan kapalı yarı olimpik yüzme havuzunun yıl sonunda inşaat çalışmaları tamamlanarak faaliyete geçmesi planlanıyor.

İlçenin ilk yüzme havuzunu vatandaşlara kazandıracak olan Başkan Sopacı, bazen bizler bile şantiyeye çevirdiğimiz ilçemizin dört bir yanında yapılan işlerimizi takip etmekte zorlanıyoruz ancak gece ve gündüzde olsa yoğun çalışma hızına yetişmek zorundayız. İlçemizin hak ettiği vizyon projelerin ve çalışmaların hayata geçtiğini, adım adım vücut bulduğunu görmek hem çalışma azmimizi arttırıyor hem de bizleri motive ediyor. Yüzme havuzunun sadece yaz aylarında değil kış aylarında da kullanıma uygun olacağını, gerek yüzme kursları için gerekse spor amaçlı olarak kullanılacak olan yüzme havuzu yaz ayları haricinde kış aylarında da ısıtmalı olarak hizmet vererek İlçedeki büyük bir eksikliğe cevap verecek.  Yüzme havuzunda günlük spor ihtiyaçlarının yanında çocuklarımıza ve gençlerimize yönelik verilecek profesyonel eğitimlerle geleceğin yıldız sporcularını da yetiştirmek istiyoruz.

Başkan Sopacı ayrıca “İlçemizdeki spor yatırımlarının hayata geçmesinde bizlerden desteklerini esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Osman Aşkın Bak’a, AK Parti Grup Başkanvekilimiz Muhammet Emin Akbaşoğlu’na, Spor Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı hemşehrimiz Murat Kocakaya’ya ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı’nın seçim süresinde verdiği sözlerden birisi olan Kapalı Olimpik Yüzme Havuzu’nun inşaat çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2023, 15:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER