banner198

Çerkeşliler festivale doydu!

Çerkeş Kent Meydanında dolduran binlerce vatandaş festival coşkusunu doyasıya yaşadı.

Çerkeşliler festivale doydu!
banner145
Çerkeş'te üç yıl aradan sonra bu yıl 13'sü düzenlenen  geleneksel Kültür, Hayvancılık ve Bal Festivali, 10 bine aşkın kişinin katılım ile gerçekleşti.


Çerkeş Kent Meydanında dolduran binlerce vatandaş festival coşkusunu doyasıya yaşadı.

 

Saat 14:00 de hükümet konağı önündeki Atatürk Anıtına, Belediye Başkanı Hasan Sopacı tarafından festival çelenginin koyulması ve Mehteran eşliğinde Festival yürüyüşü ile başlayan etkinlikler;  Çerkeş Kent meydanında gece saat 24:00 e kadar devam etti.



-Ödüller sahiplerini buldu-

Çerkeş Kent Meydanına kurulan dev sahne de; Çerkeş yöresel halk oyunları gösterisi, Ören köy ekibi tarafından hazırlanan Çerkeş kına kutlamasının canlandırılması, simental ırkı düve ve buzağı yarışmasında ve dünyaca ünlü Çerkeş çiçek balı yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi. Festival öncesi belediye tarafından sünnet ettirilen çocuklara hediyeleri verilmesi, Belediye tarafından vatandaşlara halk yemeği ikramı ile gündüz etkinlikleri son buldu.



Akşam saat 18.30 da yerel sanatçı Özkan Ergün Konseri ile başlayan Festival Konseri, Sincanlı Mustafa Taş ve Derya Uluğ konseri ile son buldu. Konser sonunda 10 dakikalık havai fişek gösterisi yapıldı.



Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, Mustafa Taş Konseri öncesinde vatandaşlara hitap etti. Çerkeş Kent Meydanı ve meydanın etrafı tamamıyla doldu. Çerkeşliler festival coşkusunu doyasıya yaşadı.




Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2017, 17:50
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sedat Taş
Sedat Taş - 7 yıl Önce

Çerkeş Belediye başkanı ilimizin çalışkan vekillerinin yokluğunu değerlendirmiş gibi gözüküyor. Sayın malum vekil şeytan taşlarken aklına Sayın Sobacı'yı getirmediyse bende birşey bilmiyorum :))

SIRADAKİ HABER