banner198

Hasan Sopacı geleceğin Çerkeş’i nakış nakış işliyor

Çankırı’nın Çerkeş ilçesinde yeraltı otoparkı ve müftülük binası için temel atma töreni düzenlendi.

Hasan Sopacı geleceğin Çerkeş’i nakış nakış işliyor
banner145

Çankırı’nın Çerkeş ilçesinde yeraltı otoparkı ve müftülük binası için temel atma töreni düzenlendi.

Çerkeş Belediye başkanı Hasan Sopacı’nın vizyon projeleri arasında yer alan kent meydanı projesi kapsamında yeraltı otoparkı ve müftülük hizmet binası için temel atma töreni düzenlendi.

Kent meydanında düzenlenen temel atma töreninde saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu, Kur'an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Hasan Sopacı, burada yaptığı konuşmada, hayallerini tek tek gerçekleştirmek için çalıştıklarını söyledi.

Önemli projeleri hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Sopacı, "Birçok profesör, şehir plancı ve mühendisten bilgi alarak şehir vizyon planı oluşturduk. Bu yaptığımız projeler de şehir vizyonumuzun projeleridir. Müftülük binasının bodrum katı konferans ve toplantı salonu, zemin katı alışveriş merkezi, üst katları da müftülük binası olarak kullanılacak. 72 araçlık otoparkta ise 10 elektrikli şarj istasyonu yer alacak." dedi.

Törene Çankırı Valisi Mustafa Fırat Taşolar, Çerkeş Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Saçak Belediye Başkanı Ramazan Yarım, İGM eski Başkanı Ruhi Şeker, Belediye Meclis üyeleri, kurum amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu da törene telefonla bağlanarak, projenin hayırlı olmasını diledi.

Kentleşme yolunda hızlı adımlarla ilerleyen Çerkeş ilçesinde daha önce geleceğe yönelik hazırlanan stratejik planlama doğrultusunda bir eşik daha aşıldı. Geleceğin Çerkeşinin inşa etmeye devam eden Belediye başkanı Hasan Sopacı, projelerini bir terzi misali nakış nakış işlemeye devam ediyor.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2023, 15:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER