banner306
banner198

TOGG, TOGG olalı böyle ilgi görmedi!

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG, Çerkeş’lilerle buluştu.

TOGG, TOGG olalı böyle ilgi görmedi!
banner145

Çerkeşlilerden TOGG’a büyük ilgili

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG, Çerkeş’lilerle buluştu. Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı’nın direksiyonuna geçtiği yerli ve milli otomobil TOGG, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.  TOGG'u ilk kez yakından gören vatandaşlar ise dikkatle inceledi.

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG'un Anadolu Ateşi kırmızı renkli SUV modeli, ilk kez getirildiği Çerkeş'te vatandaşlarla buluştu. TOGG'u görmek isteyen yüzlerce vatandaş eski belediye binası önüne akın etti.

Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı yaptığı açıklamada " Milli gururumuz Türkiye’nin otomobili TOGG’u Çerkeşli hemşehrilerimiz ile buluşturduk. Direksiyonuna geçip kullanmakta nasip oldu. Mühendislik harikası bu teknoloji eserini ülkemize kazandıran başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sn. Mustafa Varank’a mühendislerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Onlar konuşur, Recep Tayyip Erdoğan yapar. Bu yerli ve milli araçla herkesin gurur duyması lazım. Bu araç ülkemizin eseri, gençlerimizin eseri. Durmak yok, yola devam diyoruz. Yerli ve milli otomobilimiz TOGG hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

Vatandaşlar merakla inceledi…

TOGG'u ilk kez gören Çerkeşli vatandaşlar ise fotoğraf çekmek için adete birbirleriyle yarıştı. Kimisi parmakları ile yerli otomobilin kaportasına vurarak dayanıklılığını test ederken kimi de bagaj kapağına dokunarak dijital göstergelerini denedi. TOGG, tanıtım alanında vatandaşların yoğun ilgisi nedeniyle güçlükle incelendi.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2023, 20:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304