banner198

Sınırımızda Kırmızı Alarm!

Suriye ve Irak'tan sonra sınırımızın bulunduğu Ermenistan'da da savaş çanları çalıyor. Azerbaycan uyardı, Erivan'ı yerle bir ederiz.

Sınırımızda Kırmızı Alarm!
banner145
Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Mingeçevir Su Elektrik Santraline Ermenistan tarafından yapılacak herhangi bir sabotaj girişimine hemen karşılık verileceğini ve Erivan'ın bile füzelerle vurulacağını duyurdu.
 
BAKÜ KORKUYOR İDDİASI KIZDIRDI
 
Ermenistan Savunma Bakanı Seyran Ohanyan'ın, Bakü yönetiminin, Mingeçevir Su Elektrik Santrali'ne Ermenistan'ın saldırı ihtimali nedeniyle tedirgin olduğunu ve korktuğunu ileri sürmesi üzerine Azerbaycan Savunma Bakanlığı açıklama yaptı.
 
TÜM ASKERİ BİRLİKLERİ VURURUZ
 
Ermenistan tarafından yapılacak herhangi bir saldırı ve sabotajın anında gerekli şekilde karşılık bulacağının vurgulandığı açıklamada, Azerbaycan ordusunun hem işgal altındaki topraklardaki hem de Ermenistan'daki tüm askeri birlikleri vurabilecek imkanlara sahip olduğu belirtildi.
 
ERİVAN'I YERLE BİR EDERİZ
 
Mingeçevir Su Elektrik Santrali'ne yapılacak sabotaj girişimlerinin Ermeni halkı için feci sonuçlar doğuracağı vurgulanan açıklamada, "Azerbaycan ordusu, Ermenistan'a hedeflenmiş füzelerle Erivan'ı bile yerle bir etmeye hazırdır" ifadeleri yer aldı.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2014, 14:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304