banner198

Kurbanlıklar görücüye çıktı!

Kurban bayramına haftalar kala vatandaşlar arasında kurban alma telaşı yaşanıyor. Ilgaz’da bu hafta ilk defa kurulan hayvan pazarı da Kurbanlık hayvan almak isteyen vatandaşların akınına uğradı.

Kurbanlıklar görücüye çıktı!
banner145
Alirıza İpek Çankırı Postası: Kurban bayramına haftalar kala vatandaşlar arasında kurban alma telaşı yaşanıyor. Ilgaz’da bu hafta ilk defa kurulan hayvan pazarı da Kurbanlık hayvan almak isteyen vatandaşların akınına uğradı.


Büyük ve küçük baş hayvanların ilçenin kurban ihtiyacını fazlasıyla karşılayacağını söyleyen hayvan sahipleri, kurbanlık fiyatlarının normal olduğunu ve kurban bayramının kendileri ve alıcılar için iyi bir şekilde geçmesini dilediklerini söylediler. Pazarın ilk gününde ise bazı satıcılarla alıcı arasında büyük bir pazarlık vardı. Kurbanını erkenden almak isteyen vatandaşlar, mal sahipleri ile sıkı bir pazarlığa tutuştu. 


Ayrıca pazarın tamamına yakınının büyükbaş hayvanlardan oluştuğu görülürken küçükbaş hayvanların önümüzdeki günler ve haftalarda pazardaki yerini alması bekleniyor.
 






Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2013, 13:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER