banner198

Balta sapıyla döverek öldürdü!

Çankırı'da bir kadının kocası tarafından balta sapıyla dövülerek öldürüldüğü iddia edildi.

Balta sapıyla döverek öldürdü!
banner145
 Çankırı'da bir kadının kocası tarafından balta sapıyla dövülerek öldürüldüğü iddia edildi.
Daha önce 3 kez koca dayağından kaçarak baba evine sığındığı ve babasının torunları için evine geri gönderdiği öğrenilen genç kadının cesedi, yol kenarında bulundu. Annesi, kızının 2 gün önce kendisini arayarak 'Beni bu adam öldürecek. Beni köyümün mezarlığına gömün.' diye vasiyet ettiğini söyledi.

Olay, Çankırı'nın Yapraklı ilçesi, Sarıkaya köyünde meydana geldi. İddiaya göre, A.K. (37), üç çocuk annesi eşi M.K.'yla (36) başka bir bayana yazdığı cep telefonu mesajı nedeniyle tartıştı. Sözlü tartışma daha sonra kavgaya dönüştü. A.K. tartışmanın şiddetlenmesi üzerine eline geçirdiği balta sapıyla eşini darp etti. Eşinin yere yığıldığını gören şahıs, 2,5 aylık N. ismindeki çocuğunu büyük oğlu Y.'ye (13) emanet ederek, eşini arabayla hastaneye götürmek istedi. Köyün çıkışında eşinin öldüğünü fark eden A.K., olaya kaza süsü vermek için eşini arabadan aşağı attı. Daha sonra karşısına çıkan bir komşusuna kaza yaptığını ve eşinin öldüğünü söyledi. Zanlı, ihbar üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Hayatını kaybeden M.K.'nın cenazesi otopsi yapılmak üzere Ankara Keçiören Adli Tıp Kurumu'na getirildi. Genç kadının cenazesi otopsi işlemlerinin ardından toprağa verilmek üzere memleketine götürüldü.

Genç kadının babası M.K., kızının kocası tarafından birçok kez dövüldüğünü ifade etti. Kızını 3 kez evine getirdiğini, ancak torunlarına kıyamadığı için geri gönderdiğini anlatan baba K., şunları söyledi: "Fakat değişen bir şey olmadı. Ortaya bir de kadın çıktı. Kadın yüzünden tartışma devam etti. Önceki gün büyük torunumu hal hatır sormak için aradım. O da bana, 'Babam annemi elinde sopayla döve döve öldürdü. Baygın halde, iki aylık kardeşimi benim kucağıma attı.' gitti dedi. Köye gittiğimde kızımı yol ortasında kanlar içinde yatarken gördüm. Ne kaza var ne de başka bir şey. Arkadaşın biri diyor ki; 'İki dakika önce bana selam verdi. 10 metre ilerlemeden arabadan poşet attı sandım. Bir de baktım, kadının cenazesi orada yatıyor."

M.K. damadının daha önce de kızının kolunu ve omzunu keserle kırdığını ileri sürdü. M.K. "Eğer şikayet edersen, ananı babanı öldürürüm' diye kızımı tehdit etmiş." dedi.

Kızının 13 yıldır evli olduğunu belirten anne E.K. ise kızının 13 gün rahat yüzü görmediğini ifade etti. E.K., "Kızımın, 13 ve 9 yaşında 2 oğlu ile 2,5 aylık da kızı vardı." şeklinde konuştu.

Kızının iki gün önce arayıp vasiyet ettiğini sözlerine ekleyen anne E.K., 'Beni bu öldürecek. Benim iki elim yakanızdadır. Beni buranın mezarlığına gömmeyin, beni köyümün mezarlığına götürün' dediğini anlatarak gözyaşlarına boğuldu

Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2013, 04:19
YORUM EKLE
YORUMLAR
ÇANKIRI SEVDALISI
ÇANKIRI SEVDALISI - 11 yıl Önce

cenabı allah böyle insanlardan bütün müslüman kardeşlerimizi korusun.insan demeye bile utaniyorum.

SIRADAKİ HABER