banner198

Bu seminer stres etti!

Çankırı Ticaret ve Sanayi odası tarafından “zaman ve stres yönetimi” seminerine gösterilen ilgisizlik Çelikten’i adeta strese soktu.

Bu seminer stres etti!
banner145
Çankırı Ticaret ve Sanayi odası tarafından “zaman ve stres yönetimi” seminerine gösterilen ilgisizlik Çelikten’i adeta strese soktu. Oda yönetimi, personel ve Türk Büro Sen Başkanı Metin Memiş’ten oluşan 9 kişinin katıldığı seminer, Çankırı esnafının söylenenin aksine stresten bir hayli uzak olduğu izlenimi oluşturdu.

 

Ticaret erbabının günümüzdeki en önemli sorunlarından birinin zaman yönetimi ve stres olduğunu gözlemlediklerini belirten Çelikten bu amaçla  “zaman ve stres yönetimi” konulu seminer düzenlediklerini ifade etti.

 

Çelikten, “Oda olarak tüccar ve sanayicimizin işini kolaylaştıracak, güncel hayatta işine daha iyi adapte olmasını sağlayacak seminerler yapıyoruz ama ne yazık ki tüccar ve sanayicimiz bu seminerlere rağbet göstermiyor” diye sitem etti.

 

Çelikten, toplantıya sadece yönetim kurulu üyelerinin katılmasına sitem ederek, “ tüccar ve sanayicimizin kendi gelişimleri için bu tür seminerlere bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.

 

 

Çankırı Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Çelebi Çağlayan tarafından verilen seminere odaya kayıtlı bütün üyelere cep telefonuna gönderilen mesajla duyurulduğu bildirildi.

 

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2013, 05:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER