banner306
banner198

Çankırı Ticaret Borsası'ndan Ülker grubuna “geçmiş olsun“ mesajı!

Çankırı Ticaret Borsası'ndan Ülker grubuna "geçmiş olsun" mesajı!

 Çankırı Ticaret Borsası'ndan Ülker grubuna “geçmiş olsun“ mesajı!
banner145

Çankırı Ticaret Borsası , Çerkeş'te Ülker grubuna bağlı  Aytaç Et Entegre tesislerinde meydana  gelen yangından duyduğu üzüntüyü   yayınladığı ilanla kamuoyu ile paylaştı.


Yangının söndürülmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Ticaret Borsası Yönetimi, başta Ülker ve Aytaç yöneticileri olmak üzere fabrika çalışanları ve Çerkeş halkına geçmiş olsun mesajını iletti.



 
İ  L    N

 

ÇANKIRIMIZIN EN BÜYÜK SANAYİ TESİSLERİNDEN, İLİMİZ VE ÜLKEMİZ EKONOMİSİNİN CAN DAMARI OLAN AYTAÇ BEYAZ ET ENTEGRE TESİSİNDE ÇIKAN YANGINDAN DOLAYI MÜTEHESSİR BULUNMAKTAYIZ. YAŞANAN KAZADA CAN KAYBININ OLMAMASI EN BÜYÜK TESELLİMİZDİR. TEMENNİMİZ, BİR DAHA BÖYLE FELAKETLERİN YAŞANMAMASIDIR.

ÖNCELİKLE ÜLKER GRUBU-AYTAÇ YÖNETİM KURULU ÜYELERİ,  ÇALIŞANLARINA VE ÇERKEŞ HALKINA GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİ SUNUYORUM.

YANGININ SÖNDÜRÜLMESİNDE BÜYÜK EMEKLERİ GEÇEN BAŞTA ÇANKIRI VALİMİZ SAYIN VAHDETTİN ÖZCAN‘A, ÇERKEŞ BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN HASAN SOPACI’ YA, İTFAİYE VE AFAD ÇALIŞANLARIMIZ İLE  TÜM KAMU-ÖZEL KURUMLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM.

TESİSİMİZİN EN KISA SÜREDE YARALARINI SARIP ÜRETİME GEÇMESİNİ CENAB-I ALLAHTAN NİYAZ EDİYORUZ.

 

KAMUOYUNA SAYGIYLA DUYURULUR.

 

TİCARET BORSASI BAŞKANLIĞI

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2015, 22:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304