banner198

Padişah Düğünü gibi festival başlıyor

Eldivan'da 11 gün sürecek olan Padişah Düğünü gibi festival başlıyor

Padişah Düğünü gibi festival başlıyor
banner145

Eldivan’da bu yıl 11 gün boyunca sürecek olan Eldivan Hacı Murad-ı Veli'yi Anma, Kiraz Şenlikleri Kültür ve Spor etkinlikleri" bugün saat 11.00’da yapılacak olan Seymen ekibinin karşılanması ile başlıyor.

 

Bu yıl 22. sini düzenlenen "Eldivan Hacı Murad-ı Veli'yi Anma, Kiraz Şenlikleri Kültür ve Spor etkinlikleri" geçtiğimiz yıllara oranla 11 gün boyunca sürecek etkinliklerle dikkat çekiyor. Bugün başlayacak ve Ramazan ayının ilk gününe kadar sürecek festival, padişahlar için yapılan 40 gün 40 gece eğlencelerini aratmayacak gibi görülmekte.

 

Festivalle ilgili basın açıklamasında bulunan Eldivan Belediye Başkanı Nusrettin Gökçer şunları kaydetti:

 

Festivalimiz 19-29 Haziran 2014 tarihleri arasında 11 günlük etkinlikler halinde olacaktır. Her gün çeşitli etkinlikler olacak Cuma - Cumartesi - Pazar günleri de tanınmış sanatçılardan oluşan kadroların konserleri yapılacaktır. Festivalimizin her günü dolu, dolu geçecektir.

 

Halkımız ucuz alış veriş imkânına sahip olacak, doğal güzellikler arasında piknik yapar gibi yöresel yemeklerini yiyecekler. Zengin oyunlardan oluşan lunaparkta eğlenecekler; ayrıca sevdikleri sanatçıları dinleyip sihirbaz gösterileri, balon show, robot Show gibi animasyonları da seyredeceklerdir.

 

Bu festival sadece Eldivan'ın festivali değil, tüm Çankırılıların festivalidir. Bizler Eldivanlı hemşerileriniz olarak, tüm Çankırılıları ve ilçelerimizin halkını festivalde yanımızda olmaya çağırıyoruz.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2014, 04:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER