banner198

Rektör Savaş makam aracından öğrencilerine böyle seslendi!

Rektör Savaş makam aracından öğrencilerine böyle seslendi!

banner145

 Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı açılmasına izin verilen üniversiteler ve kontenjanları ile  ilgili yaşanan bilgi kirliliğine Ankara- Çankırı karayolunda  sosyal medyadan yanıt verdi.

 

Çankırı Karatekin Üniversitesi (ÇKÜ) Öğrenci Konsey Başkanı Adnan Taha Tuğrul'u cep telefonu ile çektiği videoda Baykuşboğazı mevkiinde  makam aracının içinde Ankara'ya seyahat eden  Rektör Savaş, öğrencilerin yüreğine su serpen açıklamalarda bulundu:

 

Yaklaşık 1 dakika süren video kayıtında Savaş,  öğrencilerle kurduğu farklı iletişim yöntemi ile dikkat çekti.

 

Savaş yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

Formasyonla alakalı muhatap sadece rektör.  Bu konuda YÖK ve diğer kurumlar tarafından muhatap kabul edilen sadece biziz. Formasyonla alakalı hiç bir sıkıntımız yok. Bundan emin olun. Daha önce verilen 100 kişilik kontenjan devam ediyor. İlave kontenjan içinde her hangi bir sıkıntı yok. Sadece şöyle bir düzenleme yapıldı.  Kastamonu Üniversitesi kayıtları alacak, formasyon dersleri yine Çankırı da yapılacak. Teknik çalışmaları yürütülüyor. Siz sadece oraya müracaat edeceksiniz. Ama dersleri Çankırı da göreceksiniz. Yetkisiz insanların söylediklerine itibar etmeyin. Bu konuda da sizi yüzüstü bırakmayacağız. İlave kontenjanla ilgili hiç bir sıkıntımız yok! Merak etmeyin.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2015, 03:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER