banner198

Şeker ve Şimşek ailelerinin mutlu günü!

Kurşunlu'dan Şekerler ailesinden Hatice-Recep Şeker'in kızı Avukat İlknur Şeker ile Merkez Çivi köyünden Şimşek ailesinden Saide-Ahmet Şimşek'in oğlu Mühendis Selman Şimşek çifti Çankırı'da düzenlenen nikah töreni ile hayatını birleştirdi.

Şeker ve Şimşek ailelerinin mutlu günü!
banner145
Kurşunlulu Şekerler ailesinden Hatice-Recep Şeker'in kızı Avukat İlknur Şeker  ile Merkez Çivi köylü Şimşek ailesinden Saide-Ahmet Şimşek'in oğlu  Mühendis Selman Şimşek çifti Çankırı'da düzenlenen nikah töreni ile hayatını birleştirdi.

 

Şimşekler düğün salonunda yapılan nikah törenine; MHP İl Başkanı Hidayet Çelik, TOBB Sanayi Daire Başkanı Mustafa Lale, Kurşunlu Belediye Başkanı Şakir Kaymak, İl Genel Meclis üyeleri,  davetliler ve çiftin yakınları katıldı.

Genç çiftlerin nikah şahitliğini; Çankırı eski Milletvekili İdris Şahin, Ensar Vakfı Ankara Şube Başkanı  Ercan Poyraz , İl Genel Meclis Başkanı Ruhi Şeker, İl Genel Meclis üyesi Abdülkadir Şimşek yaptılar.

 

Nikah töreninin ardından İdris Şahin, "İki köklü aileyi nikah akdi ile birleştiriyoruz. İki güzel gencin birleşmesi ile birlikte Çankırımıza ve toplumumuza  çok değerli nüvelerin yetişeceğine inanıyorum. "dedi. Şahin nikah cüzdanını geline teslim etmesi için Ercan Poyraz'a verdi. Poyraz mutluluklar dileyerek nikah cüzdanını geline  teslim etti. 

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2016, 02:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER