banner306
banner198

Yeni Nesil Anahtar ve Priz Seçenekleri Viko’da

Yeni Nesil Anahtar ve Priz Seçenekleri Viko’da

Yeni Nesil Anahtar ve Priz Seçenekleri Viko’da
banner145

 Her ortamda elektriğe ulaşmanın yolu anahtar ve prizlerden geçiyor. Evlerde, iş yerlerinde, dış mekanlarda iç ve dış aydınlatmalar anahtar düğmeler ile sağlanırken, elektronik eşyalar için priz kullanılıyor, elektronik eşyaların sayısına bağlı olarak 10’lu 12’li prizler hayatı kolaylaştırıyor. Güçlü aydınlatmaların, yüksek voltajlı elektronik eşyaların bulunduğu ortamlarda elektrik bağlantılarının da güvenli bir şekilde yapılması gerekiyor. Bu aşamada iyi bir elektrik teknisyeninden yardım almak şart.


Eviniz, iş yeriniz ya da yeni açacağınız kafeniz için duvar rengine ve mekan stiline en uygun anahtar priz seçeneklerini Viko
 sunuyor. Sade bir dizayn için beyaz ya da krem Viko anahtar priz seçeneklerini, çocuk odalarınıza çizgi film kahramanlarının resimlerinden oluşan Renkli Viko Serisi’ni de tercih edebilirsiniz.

 

Anahtar ve priz bağlantısında nelere dikkat edilmeli?

 

Anahtar ve priz bağlantısı önemli bir uygulamadır. Yapılacak hatalar yangın oluşmasına ya da ana sigortanın yanması gibi tehlikelere neden olabilir. Bu nedenle işinde uzman teknisyenlerden yardım almak güvenlik açısından önemlidir. Evinizin anahtar ve prizlerini satın almadan önce yapmanız gerekenler sırasıyla şunlardır:

 

-       Öncelikle evin elektrik tesisatını kontrol ettirin. Hatalı bağlantı, kablolarda yanık vb. zararların olup olmadığı bir teknisyen tarafından incelenmeli.

-       İhtiyacınız olan anahtar ve priz listesini belirleyin. Topraklı priz, tekli ve ikili anahtar, dimmer anahtar, uydu ve data prizleri gibi seçenekleri sayıları ile birlikte not alın.

-       Alışverişinizi yaptıktan sonra bir elektrik teknisyeninden bağlantı için randevu alın.

-       Dimmer bağlantı için teknisyene önceden bilgi verin. Dimmer anahtar düğmeleri için özel bir elektrik bağlantısı yapılması gerekebilir.

-       Bağlantı sırasında sigortaları kapalı konuma alın.

-       Anahtar ve priz bağlantıları sonlandığında teknisyen ile birlikte kontrolleri yapın. Çalışmayan ya da sorun olduğunu düşündüğünüz bağlantılar hakkında teknisyeni bilgilendirin.

-       Prizlerinizde kullanacağınız uzatma kablolarını teknisyene kontrol ettirin ve elektronik eşyalarınız ile uyumlu olup olmadığını sorun.

-       En önemlisi, elektrik üzerine yapılan alışverişlerin en kolay ve en hızlı yolu www.elektrikurunleri.com web sitesini ziyaret etmeden anahtar ve priz alışverişi yapmayın.


Viko
anahtar ve prizlerindeki renk ve model seçeneklerini elektrikurunleri.com’da inceleyebilir, elektrik kablosu, telefon kablosu ve kablo kanalı ihtiyacınızı da buradan karışlayabilirsiniz. Elektrik üzerine aradığınız her şeyi elektrikurunleri.com’da bulabilir, alışverişinizde online kredi kartı, kapıda ya da havale ile ödeme seçeneklerini de kullanabilirsiniz.

(bu bir ilandır)

Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2016, 02:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304