banner198

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Büyük Bir Coşkuyla Kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları ilimizde büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Büyük Bir Coşkuyla Kutlandı.
banner145

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları ilimizde büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Kutlama etkinlikleri kapsamında ilk olarak Vali Abdullah Ayaz; Şehit Yahya Coşkuner Ortaokulu öğrencileri Elif Yağmur Çayırbahçe, Burak Çağlar ve Ömer Tunahan Armağan’a temsili olarak Valilik Makamını devretti.

Makam devrinin sonrasında Şehit Yahya Coşkuner Ortaokulu bahçesinde kutlama programı gerçekleştirildi. Programa Valimiz Abdullah AYAZ, Tuğgeneral Salih Büyük, Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Cumhuriyet Başsavcısı Oğuz Şükrü Ener, Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Harun Çiftçi, Baro Başkanı Av. Mustafa Deniz, İl Emniyet Müdürü Yılmaz Delen, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Yusuf Mutlu Genç, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hasan Yıldız, Siyasi Parti İl Başkanları, daire amirleri, STK temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı Duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımız eşliğinde şanlı bayrağımızın göndere çekilmesinin ardından İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Öztürk pogramda öğrenciler tarafından şiirler okunarak gösteriler sunuldu. Öğrenciler hazırladıkları etkinlikleri sahneleyerek Çocuk Bayramını doyasıya yaşadı.

Program boyunca öğrencilerle yakından ilgilenerek onların mutluluğunu paylaşan Vali Ayaz, çocuklarla fotoğraf çektirerek bayramlarını kutladı.

Programın sonunda Vali Abdullah Ayaz ile beraberindeki protokol üyeleri öğrencilerle birlikte Aziz Şehitlerimiz anısına, içlerinde meşe tohumları bulunan, bizler ve geleceğe nefes olması için toprakla buluşacak olan uçan balonları gökyüzüne bıraktı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü tarafından hazırlanan Geri Dönüşüm Şenliğinin protokol üyelerince gezilmesiyle son buldu.

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2022, 13:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER