banner306
banner198

AK Parti Çankırı İl Başkanı Av. Abdulkadir Çelik Yeni Yıl Mesajı Yayımladı

AK Parti Çankırı İl Başkanı Av. Abdulkadir Çelik, yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayımladı.

AK Parti Çankırı İl Başkanı Av. Abdulkadir Çelik Yeni Yıl Mesajı Yayımladı
banner145

AK Parti Çankırı İl Başkanı Av. Abdulkadir Çelik, yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Çelik, yayımladığı mesajda, “Yeni yılın milletimize hayır ve bereketler getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Geride bırakmakta olduğumuz 2021 yılı, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de Covid-19 salgınının gölgesi altında geçti. Ülkemiz Covid-19 salgınına yönelik sosyal ve ekonomik tedbirleri en hassas şekilde alırken, Avrupa başta olmak üzere tüm dünyaya salgınla mücadelede örnek oldu.

Yıl içerisinde, salgından doğal afetlere kadar bir çok sıkıntıyı göğüslemeyi başaran ülkemiz, yeni yılda da atacağı emin adımlarla bu zorlu süreçlerden güçlenerek çıkacaktır.

2021 yılı bizleri bir çok zorlu mesele ile imtihan ederken, bir çok sevinç ve mutluluğu da beraberinde getirdi. Ülkemiz Doğalgaza kavuştu, Ayasofya’mız açıldı, SİHA'larımız dünyaya ders verdi ve yeni yollar, yeni köprüler geçtiğimiz 19 yılda olduğu gibi günlük yaşamımızda yerini almaya devam etti.

İyi ve kötü günleriyle geride bıraktığımız 2021 yılının ardından, yeni bir yıla Bismillah diyorum. Ülke olarak, 2021'de yaşadığımız tüm olumsuzluk ve sıkıntılarla bir daha karşılaşmamak umuduyla başta Çankırılı hemşerilerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızın ve aziz milletimizin yeni yılını kutluyor, 2022'in herkes için sağlık, huzur, başarı ve hayırlar getirmesini diliyorum.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2022, 13:35
YORUM EKLE
YORUMLAR
Rıza kaya
Rıza kaya - 1 yıl Önce

Başkanımız çok teşekkür ediyorum sayglarimla

SIRADAKİ HABER

banner304