banner198

Alpay Ünal: “Çankırı vizyonel projelere ihtiyaç duymaktadır”

Çankırılı iş insanı Alpay Ünal, “Çankırı vizyonel projelere ihtiyaç duymaktadır” dedi.

Alpay Ünal: “Çankırı vizyonel projelere ihtiyaç duymaktadır”
banner145

Çankırıiş insanı Alpay Ünal, “Çankırı vizyonel projelere ihtiyaç duymaktadır” dedi.

Çankırı’da bir dizi ziyaret gerçekleştiren Alpay Ünal gazetecilerle bir araya geldi.

Siyaset itibar kazanma yeri değil –

“Çankırı’ya hizmet için koltuk - makam sahibi olmak şart değil” vurgusunun altını çizen Ünal “ Biz imkanlarımız çerçevesinde sosyal medyada reklam ve boş paylaşımlar yapmadan elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.  Bu kararlılığı Allah sağlık, güç verdiği sürece devam ettireceğim. Siyaseti maddi bir şeyler kazanma veya şahsiyetin itibar kazanma yeri olarak görmüyorum.” şeklinde konuştu.

Çankırı’nın vizyonel projelerine ihtiyaç duymaktadır -

Belediye Başkanlığı seçimi ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Ünal, “Çankırı’nın sorun ve ihtiyaçları belli, bununla ilgili bugüne kadar emeği geçenlere teşekkür etmek lazım. Onları eleştirmek yerine bir sonraki dönemde bu yanlışların yapılmaması için çaba sarf etmek gerekir. Belediyecilikte temizlik, su , park , yol yapmak vb olmazsa olmazdır. Ama artık Çankırı’nın vizyonel projelerine ihtiyaç duymaktadır.” ifadelerini kullandı.

“ Bir Gece Ansızın Gelebilirim “ demek isterdim  -

Gazetecilerin “Belediye Başkan adaylığını düşünüyor musunuz ? “ sorusuna yanıt veren Ünal, “İşin gücün arasında 15 yıla yakın zamandır siyasetle ilgilenip , Çankırı’yı hiç ihmal etmiyorum. Alpay Ünal olarak çok mutluyum ki hemşehrilerimin kalbinde bize karşı büyük bir sevgi oluşmuş bu hem vekillikten hem belediye başkanlığı makamından daha özel ve hayırlı. Aslında Sayın Cumhurbaşkanımız’ın söylediği gibi “ Bir Gece Ansızın Gelebilirim “ demek isterdim ama inanın işlerim, hedefim ve aile düzenimi şuanda değiştirme şansım yok.” cevabını verdi.

 “AK Parti’nin 2019 yerel seçimlerinde merkez ve il belediyesini, aynı zamanda 2023 yılında yapılan genel seçimlerde bir vekilliği kaybettiğinin hatırlaması üzerine konuşan Ünal, “Ben öyle bir babanın oğluyum ki İl Başkanlığı, Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası Başkanlığı nasıl yapılır diye kitabını yazmış, dirayetli bir başkanlık yürütmüş Çankırı sevdalısının. O yüzden kimse bana siyaseti, idareciliği öğretmeye kalkmasın. Genel Merkezde bulunup Çankırı’yı çok iyi bilmek çok zordur. İl ne rapor verir ve ne kadar ısrarcı, tarafsız olursa o kadar seçimlerde başarılı olur. Hissi ve sürekli oyun kurma çabası ile başarılı olunmaz. Bu noktada genel merkezin hatası yok demiyorum bunu Sayın Cumhurbaşkanımız bile işaret etmiş durumdadır. Bana göre adaylarımızı belirlerken teşkilatların ve halkın istekleri % 90 , % 10 ise genel merkez takdiri olmalı.” öz eleştirinde bulundu.

Çankırı bir ve birlik olduğu sürece daha da güzel olacaktır -

Çankırı’da güzel şeyler olduğuna dikkat çeken Ünal, “ Siyasetten, teşkilattan gelen genç dinamik İl Başkanı ve İlçe başkanlar, tecrübe ile dinamizmin birleştiği yönetim kadrolarının oluşması, belediyeciliği, metropol yönetimini bilen, vizyonel bir hemşehrimizin il özel idare genel sekreteri olması çok güzel. TÜGVA, Genç Girişimler Dernek başkan ve yönetimini gördükçe beni memleketim adına mutlu etti. Çankırı bir ve birlik olduğu sürece daha da güzel olacaktır. Çünkü hemşehrilerim herşeyin en iyisine layıktır.” diye konuştu.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2023, 21:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER