banner198

Başkan Boz: Kaldırım ve yol çalışmalarını değerlendirdi

Çankırı Belediye Başkanı Hüseyin Boz, kaldırım ve yol çalışmaları dolayısı ile halka rahatsızlık verdiklerinin farkında olduklarını vurguladı.

Başkan Boz: Kaldırım ve yol çalışmalarını değerlendirdi
banner145

Çankırı Belediye Başkanı Hüseyin Boz, kaldırım ve yol çalışmaları dolayısı ile halka rahatsızlık verdiklerinin farkında olduklarını vurguladı.

Radyo Neşe Basın Kulübü programının 3. haftasında Turan Harmancı'nın canlı yayın konuğu olan Boz, usta gazetecilerden Ercan Şeker ve Mehmet Türk'ten gelen soruları da canlı yayında yanıtladı.  Gazetecilerin cadde sokaklarda yapılan çalışmaları değerlendirdiği programda, Harmancı'nın telefonla canlı yayına aldığı Boz, çalışmaların iki bölüm halinde aralıksız devam ettiğini belirtti.

İlk çalışmaların Kurban Bayramı'na kadar tamamlanacağını ifade eden Boz, "İkinci çalışmaların da okullar açılmadan tamamlanmasını planlıyor ve bunun için gayret ediyoruz. Okul sezonuna yetiştirmemiz gereken yollarımız var. Bayram ve okul sezonunda yoğun olacak yollar için çalışmalarımızın önemli bölümünü tamamladık. Kışı hava koşulları elverişli olmadığı için yollardaki asfalt gerekli yerleri de onarmak istiyoruz" diye konuştu.

Halka rahatsız verdiklerinin farkında olduklarının altını çizen Boz, "Okullar açıldığında şehir merkezinden çıkıp bir daha bu çalışmaları yapmak istemiyoruz. Çünkü okullar açıldığında yoğunluk daha fazla olacak diye tahmin ediyoruz. Şehir biraz daha sakin olduğu için özellikle bu ayı tercih ettik. Çok az bir çalışmamız kaldı" ifadelerini kullandı.

99.5 Fm bandında yayın yapan Radyo Neşe’de her hafta Çarşamba akşamı saat 20.00’da yayınlanan Basın Kulübü, gündeme dair konuların yorumlandığı çarpıcı konularla dikkat çekiyor.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2018, 02:06
YORUM EKLE
YORUMLAR
18 li
18 li - 4 yıl Önce

Rica ederim Başkanım. Sen asfalt atıp bizi rahatsız edersen bizde seni koltuktan alıp rahatsız ederiz. Eee her hizmetin bir bedeli var değil mi.

SIRADAKİ HABER