banner198

Başkan Esen, Sosyal Denge sözleşmesini imzaladı

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Çankırı Belediyesinde 657’ye tabi olarak çalışan memurların Sosyal Denge Sözleşmesi’ni imzaladı.

Başkan Esen, Sosyal Denge sözleşmesini imzaladı
banner145

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Çankırı Belediyesinde 657’ye tabi olarak çalışan memurların Sosyal Denge Sözleşmesi’ni imzaladı. Son sözleşme ile kamu görevlileri maaşlarına ilave olarak en yüksek devlet memuru aylığının katsayı çarpımı %90 arttırılarak memurlara verilen sosyal denge ödeneği 6 bin 505 TL’ye yükseltildi. 1 Ocak 2024 ile 31 Mart 2024 tarihleri arasında yürürlükte olacak sözleşme kapsamında memurlara Kurban ve Ramazan Bayramlarında ise belirlenen tutarın iki katı kadar ödeme yapılacak.

Başkan Esen, Belediye Sosyal Tesis’te Türk Yerel Hizmet-Sen Çankırı Şube Başkanı Erol Selci ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı imza töreninde memurları ile bir araya geldi. Esen, SDS oranlarını olabilecek en üst limitte belirlediklerini söyleyerek “Hep birlikte kader birliği yaptık. Biz seçilerek geldik, ama sizler bu belediyenin personelisiniz. Birlikte yürüyoruz bu yolda. Herkes zincirin önemli bir parçası. Cenabı Allah bize bu memlekete hizmet etme fırsatı verdi, sizlerle çalışma fırsatı verdi. Şu an sizler için elimizden gelenin fazlasını yaptık. Güle güle harcayın. Allah bereketini versin.” dedi.

Esen’in açıklaması alkışlarla karşılık buldu.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2024, 12:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER