banner306
banner198

Başkan Esen’den Hizmet Özeti: “Minimum İmkânlar ile Maksimum Hizmet”

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Başkan Esen’den Hizmet Özeti: “Minimum İmkânlar ile Maksimum Hizmet”
banner145

Başkan Esen’den Hizmet Özeti: “Minimum İmkânlar ile Maksimum Hizmet”

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Sosyal Tesis’te düzenlenen basın toplantısında Başkan Esen, çalışmalarını anlatarak yerel ve ulusal basın temsilcilerinden gelen tüm sorulara samimiyet ile cevap verdi.

Basın toplantısına Uluslararası Çankırı Tuz Festivali’nde emek veren tüm ekibine, çalışanlarına, paydaşlara, Çankırı halkına, hemşehrilerine, dışarıdan gelen katılımcılara teşekkür ederek başlayan Başkan Esen, üç gün boyunca yapılan etkinliklerin konserlerin önüne geçtiğini söyledi. Esen, festivalin en büyük artısının “Çankırı’da yaşanır mı, neler yapılır, neler üretilir?”sorularına en büyük cevap olduğunu vurgulayarak gelecek nesle devam ettirmeleri için önemli bir festival bıraktıklarını dile getirdi.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen basın toplantısında soruları yanıtlayan Esen, Kucaklama Taşı Alt Geçit projesinin trafik akışının sağlanması için gerekli bir proje olduğunu ve Ekim ayı sonunda trafiğe açacaklarını ifade etti. Sonrasında ise Belediyenin rölyef, peyzaj, sanatsal yapılar, akıllı göbek ile ilgili çalışmaları tamamlamaya devam edeceklerini belirtti. Esen, ilerleyen süreçte halkın beklentisini karşılayacak şekilde lise kavşağı projesini de hayata geçirmek istediklerini kaydetti.

Modern Hayvan Pazarı, Tatlıçay ıslahı, trafik bağlantı noktaları, dere ıslah çalışmaları, sosyal tesisler, rekreasyon alanları, şehir içi ulaşım hizmeti gibi şehrin ihtiyaç duyduğu birçok çalışma ile ilgili bilgi veren Esen, “Minimum imkânlar ile maksimum işler yapmaya, minimum zamanda maksimum hizmet vermeye gayret ettik. Eksiğimiz var elbette, mazeretimiz yok. Ekibimiz ile birlikte şehrimize mensubiyet duygusu ile hareket ediyoruz.Seçim döneminde‘Bir şey değişecek her şey değişecek.’ demiştik. Her yaptığımız iş, bu şehre kimlik kazandırmaya yönelik. En başından beri niyetimiz hayır, akıbetimiz hayır.” dedi.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2022, 13:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304