banner198

Başkan Esen’in Kurban Bayramı Mesajı

Başkan Esen’in Kurban Bayramı Mesajı

Başkan Esen’in Kurban Bayramı Mesajı
banner145


Başkan Esen’in Kurban Bayramı Mesajı

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Kurban Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayınladı. Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Başkan Esen, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Bu yıl Kurban Bayramı öncesinde kurbanlık alım ve satışı için vatandaşlarımızı yeni ve modern hayvan pazarımızda bir araya getirdiğimiz ve sözümüzü tuttuğumuz için mutluyuz. Allah, halkımızın karşısında bu zamana kadar yüzümüzü kara çıkartmadı, bundan sonra da çıkartmasın. Tüm gayemiz, halkımızın her anını rahat ve kaliteli geçirmesini sağlamak, çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğine güzel anılacağımız işler bırakmaktır. Bayram öncesinde yapmamız gereken her şeyi ekiplerimiz ile birlikte layığı ile yapmaya, vatandaşımızın beklentisini karşılamaya gayret ettik. Yine bu bayramda da sizler huzurlu bir bayram geçirin diye bizler görevimizin başında olacağız. Her türlü istek, öneri ve şikâyetinizde bizlere ulaşabilir, taleplerinizi iletebilirsiniz. Bizler halkın yöneticisi değil, halkımız ile birlikte yönetmeye talip olmuştuk. Bu anlayışımız da değişmeden devam ediyor. 
Bu duygu ve düşünce ile başta hemşehrilerim olmak üzere tüm Türk ve İslam âleminin Kurban Bayramı’nı kutluyor, sevdikleriniz ile birlikte güzellikler ile hatırlayacağınız bir bayram diliyorum.” 

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2022, 08:38
YORUM EKLE
YORUMLAR
FUAT ÖZKAN
FUAT ÖZKAN - 2 yıl Önce

SAĞOLASIN BÜYÜK BAŞKAN,ALLAH SENDEN RAZI OLSUN.EMEĞİNİZE VE YÜREĞİNİZE SAĞLIK.HEP BERABER DAHA NİCE BAYRAMLARA İNŞÂALLAH.SELAM VE DUA İLE...

SIRADAKİ HABER