banner198

“Bir İnci’de Sizsiniz” Halı Saha Futbol Turnuvası Başladı

Çankırı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi koordinesinde “Bir İnci’de Sizsiniz” sloganıyla halı saha futbol turnuvası düzenlendi.

“Bir İnci’de Sizsiniz” Halı Saha Futbol Turnuvası Başladı
banner145

2022-2023 eğitim öğretim yılının tamamlanmasına sayılı günler kala Çankırı genelinde eğitim öğretim faaliyetlerini sürdüren okullarda sportif ve sosyal etkinlikler hız kazandı.

Çankırı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi koordinesinde “Bir İnci’de Sizsiniz” sloganıyla halı saha futbol turnuvası düzenlendi. Okul Müdür Yardımcısı Bekir Engin Uysal öncülüğünde düzenlenen turnuvada 13 takım, 122 öğrenci ve 1 öğretmen yer aldı. Başlama düdüğünün,  4 Mayıs 2023 Perşembe günü çaldığı halı saha turnuvası 25 Mayıs 2023 Perşembe günü oynanacak final müsabakası ile tamamlanacak.

Heyecan dolu bir atmosferde gerçekleştirilen halı saha maçlarında takımlar kıyasıya mücadele ediyor. Turnuva ile ilgili, bütün öğrencilerin birlik, beraberlik, kardeşlik çerçevesinde oynandığını belirten Müdür Yardımcısı Bekir Engin Uysal, Çankırı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak, turnuvalar ve spor branşlarında elde ettikleri başarılarla eğitimde iyi örnekler sergilediklerine değindi.

Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2023, 19:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER