banner198

Çankırı Belediyesi lojistik üssünü genişletiyor

Teknik birimlerine ait depoları tek noktada toplamak amacı ile Lojistik ve Destek Merkezini kuran Çankırı Belediyesi, iki yeni kapalı depo alanı için ilk kazmayı vurdu.

Çankırı Belediyesi lojistik üssünü genişletiyor
banner145

Teknik birimlerine ait depoları tek noktada toplamak amacı ile Lojistik ve Destek Merkezini kuran Çankırı Belediyesi, iki yeni kapalı depo alanı için ilk kazmayı vurdu. Açık ve kapalı alan olmak üzere toplam 3000 metrekare kullanım alanına sahip depoların Su ve Kanalizasyon ile Park ve Bahçeler Müdürlüklerine tahsis edileceği bildirildi.

Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Belediyenin hizmet organizasyonunun tek bir noktadan yürütülmesi için lojistik depo alanlarının sayısını arttırıyor. Ekipler, Aksu Mahallesi ile Fidanlık arasında yer alan Atatürk Yolu üzerinde Kirazlıdere mevkiinde yapılan Lojistik ve Destek Merkezi yanına 1500 metrekarelik iki ayrı depo alanı için çalışmalara başladı. Depoları tek çatı altında toplayan uygulamada, ikişer katlı iki depo ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Su ve Kanalizasyon Müdürlüğüne lojistik destek sağlanacak. Belediyenin lojistik üssü olarak kullanılacak alan, belediyeye ait kaynakların etkin ve verimli kullanılmasını sağlayacak.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2021, 01:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER