banner198

Çankırı'da cadde ve sokaklar dezenfekte ediliyor!

Çankırı Belediyesi, corona virüs salgını ile mücadele kapsamında tüm cadde ve sokaklarda yıkama ve dezenfekte çalışmalarına başladı.

Çankırı'da cadde ve sokaklar dezenfekte ediliyor!
banner145

Çankırı Belediyesi, corona virüs salgını ile mücadele kapsamında tüm cadde ve sokaklarda yıkama ve dezenfekte çalışmalarına başladı. İtfaiye Müdürlüğü koordinesinde sabah saatlerinde başlayan çalışmalar, kenar mahallelerden merkeze doğru gerçekleştirildi.

Çankırı Belediyesinin pandemiye karşı alınan tedbirler kapsamında başlattığı faaliyetler devam ediyor. Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen’in talimatı doğrultusunda temizlik ve dezenfektasyon ekipleri, üç tanker ve üç ilaçlama aracı ile tüm cadde ve sokakları temizledi. Uç mahallelerden merkeze doğru yapılan çalışmalarda yol ve kaldırımlar yıkanarak solüsyonlar ile dezenfekte edildi.

“Önceliğimiz Halk Sağlığı”

Halk sağlığını her şeyden önde tutuklarını belirten Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Uzmanlara göre salgının bulaş riski daha da arttı, bunu çevremizden de görebiliyoruz. Yerel yönetim olarak salgının önlenmesinde ve vatandaşımızın koşullarını iyileştirmede elimizden gelen tüm katkıyı sağlamaya çalışıyoruz. Ekiplerimiz, bu süreçte hiçbir hizmeti aksatmadan, ötelemeden gece gündüz çalışarak mesailerine devam etti. Tüm imkânlarımız ile vatandaşımızın yanında olduk ve olmaya da devam ediyoruz. Çalışmalarımızın odak noktası salgın sebebi ile halk sağlığı olmuştur. Bu süreçte cadde ve sokaklarımızda, corona hastalarımızın yaşadığı apartmanlarda, parklarımızda dezenfekte çalışmalarımız devam etti. Ekiplerimiz, bugün desterilize edilmeyen sokak bırakmamak için çalışmalara başladı. Üç haftalık tam kapanma sürecine giriyoruz. Kapanmanın ardından hep birlikte güzel günlere ulaşmayı diliyorum.” dedi.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2021, 05:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER