banner198

Çankırı İl Özel İdare Sekreterliğine Yüksel Çelik atandı!

Çankırı İl Özel İdare Genel Sekreterliğine, Aksaray İl Özel İdare Genel Sekreteri Yüksel Çelik atandı.

Çankırı İl Özel İdare Sekreterliğine Yüksel Çelik atandı!
banner145

Çankırı İl Özel İdare Genel Sekreterliğine, Aksaray İl Özel İdare Genel Sekreteri Yüksel Çelik atandı.

Aksaray’da başarılı çalışmaları ile sevilen bir isim haline gelen Yüksel Çelik, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın oluruyla Çankırı İl Özel İdare Genel Sekreteri görevine atandı.

Çelik’ten memnun olan ve Aksaray’da kalmasını isteyen il milletvekillerinin karşı tutumlarının, Çelik’in memleketime hizmet etmek istediğini beyan etmesi üzerine değiştiği öğrenildi.

Çankırı ve Aksaray Valilerinin oluru ve İçişleri Bakanı’nın onayı ile ataması gerçekleşen Çelik’in Kurban bayramı sonrasında görevine başlaması bekleniyor.

Yüksel Çelik kimdir?

Çankırı’nın Kurşunlu ilçesinde dünyaya geldi.

Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü mezunu olup, yüksek lisansını İstanbul Medeniyet Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nde tamamladı.

İş hayatına 1997 yılında Samandıra Belediyesi’nde başladı.1999-2009 yılları arasında Samandıra Belediyesi Yazı İşleri müdürü olarak görev yaptı. Samandıra Belediyesi'nin tüzel kişiliğinin kaldırılması ile Sancaktepe Belediyesi'nde Yazı İşleri Müdürü, Destek Hizmetleri Müdürü ve son olarak Başkan Yardımcısı olarak görevini sürdürmüştür.

Aynı zamanda birçok sivil toplum kuruluşunda aktif rol alan Çelik; Sancaktepe İmam Hatip Okulları Platformu 2. Başkanlığı, Refah Partisi Samandıra Gençlik Kolları Başkanlığı, Kartal Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı, Samandıra Milli Gençlik Vakfı Başkan Yardımcılığı, Kartal Milli Gençlik Vakfı Başkan Yardımcılığı, Fenerbahçe Spor Kulubü Kongre Üyeliği, İlim Yayma Cemiyeti Sancaktepe Şubesi Başkan Yardımcılığı, Sancaktepe Kızılay Genel Sekreterliği ve Başkan Yardımcılığı, Samandıra İmam Hatip Orta Okulu Okul Aile Birliği Başkanlığı, İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu Başkan Yardımcılığı, Sancaktepe Belediye Spor Kulübü Başkan Yardımcılığı ve Kongre Üyeliği, Pendik İmam Hatip Lisesi Mezunlar Derneği Başkan Yardımcılığı, Sancaktepe Çankırılılar Dernek Başkanlığı, Sancaktepe Engelliler Derneği Başkan Yardımcılığı ve en son Aksaray İl Özel İdaresi Genel Sekreteri görevlerinde bulundu.

İngilizce ve Arapça bilen Yüksel Çelik evli ve üç çocuk babasıdır.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2023, 07:17
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yunus Emre
Yunus Emre - 11 ay Önce

Yeni Genel Sekretere başarılar ve kendi memleketine daha iyi hizmetler etmesini temenni ederim.

SIRADAKİ HABER