banner198

Çankırı kapalı yüzme havuzunun projesi ortaya çıktı!

Çankırı’ya yapılması planlanan yarı olimpik yüzme kapalı yüzme havuzunun projesi ortaya çıktı.

Çankırı kapalı yüzme havuzunun projesi ortaya çıktı!
banner145

Çankırı’ya yapılması planlanan yarı olimpik yüzme kapalı yüzme havuzunun projesi ortaya çıktı.

Çankırı Atatürk Stadyumu yerleşkesi içerisinde bulunan ve hizmet ömrünü tamamladığı için yıkılan Kapalı Yüzeme Havuzunun yerine yapılacak olan yeni yüzme havuzunun projesi ortaya çıktı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Spor Toto teşkilatından alınan bütçeyle yapılması planlanan yarı olimpik kapalı yüzme havuzu,  2 bin 200 metrekare oturum alanına sahip. Tesisin bünyesinde bilardo, masa tenisi, fitness salonları, yönetim odası, antrenör odaları, saunalar, soyunma odaları, duş ve tuvaletleri bulunan yüzme havuzunun yapım ihale aşamasına gelindi.

Millet bahçesi vaadi hayal oldu!

Öte yandan son AK Parti Genel Başkanvekili ve Türkiye Cumhuriyeti'nin son Başbakan Binali Yıldırım, 12 Haziran 018 tarihinde Yıldırım, partisince Çankırı Belediye Meydanı'nda gerçekleştirilen mitingde yaptığı konuşmada, AK Parti hükümetlerinin Çankırı'ya yönelik icraatlarını sıralamıştı. Yıldırım, Çankırı'ya yeni bir stad yapacaklarını, mevcut stadı ise yıkarak millet bahçesine çevirecekleri müjdesini vermişti.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2020, 02:45
YORUM EKLE
YORUMLAR
Vatandas
Vatandas - 4 yıl Önce

İyiki hayal oldu guya il olan biyerde yaz tatilinde coluk cocugun gideceyi bir havuz yoktu.sorsan koca il derler.gec bile kaldi

Yer yanlış
Yer yanlış - 4 yıl Önce

Havuz yapılması çok güzel olacak ama yeri .... madem 2500 kişilik kapalı spor salonu kastamonu yoluna yapıldı havuz ve spor tesiside onun yanına yapılsın. Spor Yerleşkesi olsun. Millet bahçeside söylenen yerde olsun....

SIRADAKİ HABER