banner198

Çankırı Karatekin Üniversitesinde görev değişiklikleri

Çankırı Karatekin Üniversitesi (ÇAKÜ) Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Harun Çiftçi, 3 rektör yardımcısıyla devam etmeme kararı aldı.

Çankırı Karatekin Üniversitesinde görev değişiklikleri
banner145

Çankırı Karatekin Üniversitesi (ÇAKÜ) Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Harun Çiftçi, 3 rektör yardımcısıyla devam etmeme kararı aldı.

Cumhurbaşkanı Kararnamesi ile geçtiğimiz hafta ÇAKÜ’ye atması yapılan Prof. Dr. Harun Çiftçi’nin ilk kadro değişikliği rektör yardımcılarında yaşandı. Rektör Harun Çiftçi, görev süresi sona eren rektör yardımcıları; Prof. Dr. Murat Arı, Prof. Dr. Ahmet Özcan ve Prof. Dr. M. Nuri Öner ile devam etmeme kararı aldı.

Boşalan üç rektör yardımcılığı koltuğundan ilkine, Edebiyat Fakültesi Bilgi Belge Yönetimi Bölümünden Prof. Dr. Hüseyin Odabaş’ın atamasının yapıldığı öğrenildi.

Personel Daire Başkanı Kırşehir’den geliyor -

Öte yandan Fuat Arguç tarafından vekâleten yürüten Personel Daire Başkanlığı koltuğuna Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Mimarlık-Mühendislik Fakültesi Sekreteri Ünal Hendek’in atanacağı edinilen bilgiler arasında yer alıyor.  Ünal Hendek’in muvafakatnamesinin Ahi Evran Üniversitesi Rektörlüğüne gönderildiği, bürokratik işlemlerin tamamlanmasının ardından Hendek’in Çankırı’da göreve başlayacağı bekleniyor.

Ünal Hendek’in 2019 yerel seçimlerinde AK Parti Mucur Belediye Başkan aday adayı olduğu edinilen bilgiler arasında yer almakta.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2021, 01:04
YORUM EKLE
YORUMLAR
Bir arpa boyu yol alamayız
Bir arpa boyu yol alamayız - 3 yıl Önce

her hangi bir belediye veya milletvekilliği içim aday ol hatta aday adayı ol sonra da koltuğu kap. Hasan Doğan, Harun Çiftçi, Ünal Hendek vs. vs. vb. Bu mantıkla hiç bir gelişme kat edemeyiz. Sen Çankırı'yı, Üniversiteyi ne kadar tanıyorsun da daha gelir gelmez üç rektör yardımcısını görevden alıyorsun. Mantığını belli etmen çok zaman almadı. Ama suç sende değil, senin gibilerini sırf Ak Parti'den aday veya aday adayı oldu diye rektör olarak tavsiye edenlerde. Ülkemin ne akademisyenliğe ne bilime ne sanata verdiği değerden zerre kadar ümidim kalmadı.

Çankırılı
Çankırılı - 3 yıl Önce

Yeni rektör çankırıda başkanlık yapacak kimseyi bulamamıştı klavuzları işim önerememişti sendika ne iş yapıyor

Ramazan
Ramazan @Çankırılı - 3 yıl Önce

Bu nasıl bir bakış açısı. Yoksa Çankırı'da sadece Çankırı'lilar çalışır diye bir kanun varda bizim mi haberimiz yok. Ülkede muhtar bile azasini belirleme yetkisi var. Rektörün yakın mesai arkadaşlarını belirleme yetkisi yok öğle mi. Bu kadar dar görüşle memleket 100 yıl daha ilerlemez.

Fatih Hunu
Fatih Hunu - 3 yıl Önce

Bence erken karar vermek doğru değil
Biraz bekleyip görmek lazım
İnşAllah güzel işler yaparak Çankırı ya hizmet edecek bir rektör kazandık
Hayırlı olsun diyelim hayır olsun
Yeni rektör hocamıza yeni görevinde başarılar diyor ve hoşgeldiniz hocam diyorum

SIRADAKİ HABER