banner198

Çankırı’da Eğitimden Kareler Fotoğraf Sergisi Düzenlendi

Cumhuriyetin 100. Yılında Çankırı’da Eğitimden Kareler Fotoğraf Sergisi Düzenlendi.

Çankırı’da Eğitimden Kareler Fotoğraf Sergisi Düzenlendi
banner145

Cumhuriyetin 100. Yılında 100 etkinlik çalışmaları kapsamında Çankırı İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde fotoğraf sergisi düzenlendi.

24 Ekim 2023 tarihinde İlimiz Bilim Sanat Merkezi (BİLSEM) bahçesinde gerçekleştirilen sergi açılışına Çankırı Valisi Sayın M. Fırat Taşolar, Çankırı İl Emniyet Müdürü Yılmaz Delen, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yüksel Çelik, Çankırı İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Öztürk, kurum ve okul yöneticileri, öğretmen ve öğrenciler katılım sağladı.

Sergide, Cumhuriyetin ilk yıllarından günümüze uzanan Çankırı’da eğitim süreçlerinin yansıtıldığı, tarihsel süreçleri gösteren 100 adet fotoğraf yer aldı. Fotoğrafları dikkatle inceleyen Çankırı Valisi, eski fotoğraflarda öğrenci olarak yer alan şuanda ise 78 yaşında Ankara’da yaşamını sürdüren Mehmet İlhan ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Siyah beyaz önlüğü ile öğrencilik yıllarına ait fotoğraf karesinde yer İsa Eğilmez ve öğretmenlik yıllarına ait fotoğraf karesinde öğrencileri ile birlikte yer alan Ömer Şentürk dönemlerine ait bilgileri katılımcılarla paylaştı.

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2023, 15:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER