banner198

Çankırı’da hafta sonu pazarı cuma günü kurulacak

Çankırı Belediyesi, yeni tip corona virüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında hafta sonu uygulanacak sokağa çıkma yasağından dolayı Pazar günü kurulacak pazarın Cuma gününe alındığını açıkladı.

Çankırı’da hafta sonu pazarı cuma günü kurulacak
banner145

Çankırı Belediyesi, yeni tip corona virüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında hafta sonu uygulanacak sokağa çıkma yasağından dolayı Pazar günü kurulacak pazarın Cuma gününe alındığını açıkladı. Kardelen Sokak Pazar Camii altında kurulacak sebze ve meyve pazarında, Zabıta ekiplerinin hazır bulunarak, Belediye tarafından yapılan maskelerin pazara gelen vatandaşlara dağıtılacağı ifade edildi.

Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, sokağa çıkma yasaklarına uyarken vatandaşların ve pazar esnafının mağduriyetini önlemeye çalıştıklarını söyledi. Başkan Esen, “ Pazar pazarının kurulduğu alanın yan tarafında, Pazar Camii altındaki sokakta Cuma günü kurulacak sebze ve meyve pazarımız, 07.00-19.00 saatleri arasında hizmet verecek. Pazar alanında nizamın sağlanması ve hijyen koşullarının sekteye uğramaması için Zabıta ekiplerimiz gerekli önlemleri aldı. Cuma günü, alışverişe gelen vatandaşlarımıza Belediyemizin ürettiği maskeleri de dağıtacağız. Pandemi için alınan önlemler yanında, gündelik yaşantımızın devam etmesi için gerekli koşulları da oluşturuyoruz.” dedi.

petshop

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2020, 01:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER