banner198

Çankırı’da İki Kurum Birleşti! Ekrem Gerginci İl Müdürü oldu

Çankırı’da Kredi ve Yurtlar Kurumu(KYK) İl Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tek bir çatı altında birleşti.

Çankırı’da İki Kurum Birleşti! Ekrem Gerginci İl Müdürü oldu
banner145

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin hayata geçirilmesiyle birlikte birleşmesi hedeflenen kurumlar arasında Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı bulunan Kredi ve Yurtlar Kurumu ile Gençlik ve Spor İl Müdürlükleri de vardı. O değişiklik 2019 yılının ilk mesai günde tamamlandı.

Çankırı’da Kredi ve Yurtlar Kurumu(KYK) İl Müdürlükleri ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüklerinin birleşmesinin ardından birleşen kurumların başına Çankırı'da Gençlik ve Spor İl Müdürü Ekrem Gerginci atandı.

Yapılan değişikliğe göre, Çankırı'da Kredi ve Yurtlar Kurumu(KYK) İl Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü kapatılarak tek bir kurum haline getirildi. Gençlik ve Spor Bakanlığının yaptığı atamaya göre, Çankırı'daki İl Müdürlüğüne, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ekrem Gerginci atandı. Eski KYK İl Müdürü Sadık Ak’ın ise araştırma görevlisi kadrosuna alındığı öğrenildi.

Ankara’da Gürhan Yıldız koltuğunu koruyamadı -

Yine müdürlüklerin birleşme sürecinde Çankırılı hemşerimiz Ankara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Gürhan Yıldız koltuğundan olan isimler arsında yer aldı. Ankara’da iki kurumun birleşme sürecinde eski Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdürü Ferhat Türkoğlu, Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak atandı. Gürhan Yıldız’ın uzman kadrosuna alındığı edinilen bilgiler arsında yer almakta.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2019, 14:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER