banner198

Çankırı’da şehit kabirleri ziyaret edildi!

Ramazan Bayramı arifesinde Çankırı Şehitliğinde ebedi istirahatgahında metfun bulunan şehitlerimiz unutulmadı.

Çankırı’da şehit kabirleri ziyaret edildi!
banner145

Çankırı’da şehit kabirleri ziyaret edildi!

Bu yıl Covid-19 salgını gölgesinde geçecek olan Ramazan Bayramı arifesinde Çankırı Şehitliğinde ebedi istirahatgahında metfun bulunan şehitlerimiz unutulmadı.

Vali Abdullah Ayaz ve protokol mensupları, Çankırı Şehitliğine gerçekleştirdikleri ziyarette şehitlerimizin kabirlerine su dökerek dua ettiler. Kabir ziyareti öncesi okunan Kur’an-ı Kerim’in ardından İl Müftüsü Bürhan Keleş eşliğinde aziz şehitlerimize dua edildi.

Şehitlik ziyaretine Vali Abdullah Ayaz’ın yanı sıra Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hakan Tunç, Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Baro Başkanı Av. Erkan Köroğlu, Vali Yardımcıları Hamdi Bolat, Abdullah Aslaner ve Şahin Bayhan, İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Hıdır Ayçiçek, İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Çıbık, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hasan Yıldız, AK Parti İl Başkanı Av. Abdulkadir Çelik, CHP İl Başkanı İlhan Tekin, MHP İl Başkan Vekili Hasan Basri Kumru, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Çankırı Şubesi ile Çankırı Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Uçar, Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yüksel Teke, şehit aileleri, gaziler ve vatandaşlar katıldı.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2021, 01:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER