banner198

Çankırı’nın Gönüllü Öğretmenleri Hatay’da

Hatay’da, öğrencilerimizin LGS ve YKS sınavlarına yönelik çalışmalarını sürdürebilmeleri amacıyla Çankırı’nın gönüllü öğretmenleri bugün Hatay’a ulaştı.

Çankırı’nın Gönüllü Öğretmenleri Hatay’da
banner145

Depremden en fazla etkilenen illerimizden Hatay’da, öğrencilerimizin LGS ve YKS sınavlarına yönelik çalışmalarını sürdürebilmeleri amacıyla Çankırı’nın gönüllü öğretmenleri bugün Hatay’a ulaştı.

Deprem bölgesindeki öğrencilerin öğrenim hedeflerine yönelik çalışmalarına katkı sağlamak, hem akademik hem de sosyal faaliyetler konusunda onlara destek olmak amacıylafarklı branşlardan17 öğretmenimiz, Destekleme ve Yetiştirme Kursları (DYK) kapsamında bu hafta Hatay’da görev yapacak.

Ölçme Değerlendirme Merkezi Müdürlüğü koordinesinde gönüllü öğretmenlerimizden oluşan ekip üyeleri öğrencilerin öğrenme süreçlerini yakından takip ederek, önümüzdeki aylarda yapılacak olan Liselere Giriş Sınavı (LGS ) için çalışmalarını Hatay’da sürdürecek.

Konu hakkında konuşan Çankırı Ölçme Değerlendirme Merkezi Müdürü İbrahim Tezcan, “Hatay’daki çocuklarımıza hem akademik anlamda hem de sosyal konular noktasında destek olmak adına elimizden gelen her türlü çabayı sarf ediyoruz, ilerleyen süreçlerde de farklı öğretmenlerimizle deprem bölgelerindeki çalışmalarımız olağanca hızıyla devam edecek.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2023, 13:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER