banner198

Çankırı’nın ilk ve tek aquaparkı hizmete girdi

Çankırı’nın ilk Aquparkı hizmete açıldı.

Çankırı’nın ilk ve tek aquaparkı hizmete girdi
banner145

Çankırı’nın ilk Aquparkı hizmete açıldı. Çankırı’da yaşayan çocukların katılımı ile gerçekleştirilen açılışa çocukların eğlenceli görüntüleri damga vurdu.

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, 63 projesinden birinin daha açılışını gerçekleştirdi. Ankara yolu üzeri Deveciler mevkiinde bulunan Aquapark, çocuk cıvıltıları eşliğinde hizmete girdi.

Mayosunu, şortunu giyen; sosis, simit ve kolluklarını takan çocuklar, Çankırı’nın ilk Aquaparkına koştu. Ailelerin yoğun katılımı ile gerçekleştirilen açılışta, çocuklar yüzme havuzlarına girerek doyasıya eğlendi.

Aquaparkın ilk kullanımını ücretsiz olarak çocuklara açan Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, 30 Ağustos Zafer Bayramını kutlayarak başladığı açılış konuşmasında göreve geldiğinde, dokuz yaşında olan Boyacı Ahmet’in, kendisinden Aquapark yapılması için söz aldığını belirterek bu dileği yerine getirmekten mutluluk duyduğunu belirtti. Esen, “Göreve başlamadan önce ortak akıl ve ortak kararla projelerimizi gerçekleştireceğimizi söylemiştik. 63 projemizi de bu şekilde gerçekleştirdik. Bu da Boyacı Ahmet’in projesidir, fitili o ateşlemiştir. Popülist projelerden ziyade gelecek nesillerin yüzünü güldürecek projeler yapmak istedik. Çankırı’da yaşam kalitesini daha da arttıracağız. Aqupark projemizi hayata geçirdik. İlerleyen süreçte yan taraftaki 26 odalı, 4 süit ve aile odası olan sosyal tesisimizi ve misafirhanemizi de hayata geçireceğiz. İçerisinde; 500 kişilik kır düğün salonumuz, 400 kişilik restoranımız var.  İki aya kadar bu tesisimizi de tamamlayacağız.”  dedi.

Aquapark projesinin yaklaşık 40 milyon TL’ye mal olduğunu belirten Esen,  “Bizler yüzmeyi çayda öğrendik, gençlerimiz de burada öğrensinler.” diyerek kendisini girişte karşılayan çocukları havuzlarda eğlenmeleri için yönlendirdi.

Açılışta çeşitli animasyon gösterileri ile eğlenen çocuklara ve ailelerine açılış sonunda dondurma ve limonata ikram edildi.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2023, 21:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER