banner198

Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı’nın Ramazan Bayramı Mesajı

Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı’nın Ramazan Bayramı Mesajı
banner145

Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Başta kıymetli hemşehrilerim olmak üzere aziz milletimizin ve tüm İslam Âleminin Ramazan Bayramı'nı en kalbi duygularımla tebrik ediyorum." dedi.

Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, yayımladığı mesajında şunları kaydetti:

“Rahmet ve mağfiret iklimiyle yaşamımızı kuşatan Ramazan ayının ardından umutlarımızın ve sevinçlerimizin tazelendiği bir bayrama daha ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu yıl da Ramazan ayı süresince hemşehrilerimizle bir ve beraber olduk, Ramazan ayının manevi iklimini paylaşarak aramızdaki gönül bağlarımızı güçlendirmenin huzurunu yaşadık. Ramazan ayının ardından bizleri sevdiklerimizle birlikte bir bayrama daha ulaştıran Rabbimize hamdolsun.

Elbette bayramlar; birlik, beraberlik ve kardeşlik bağlarımızı güçlendirdiğimiz, yüreklerimizin sevgiyle birleştiği günlerdir. Küskünlüklere, dargınlıklara son verdiğimiz, büyüklerimizin hayır dualarıyla huzur bulduğumuz güzel bir bayram geçirmemizi temenni ediyorum. Başta kıymetli hemşehrilerim olmak üzere aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı'nı en kalbi duygularımla tebrik ediyorum.”

Çankırı Postası

YORUM EKLE
YORUMLAR
Yolcu
Yolcu - 2 hafta Önce

Başkanım teşekkür ederiz sizinde bayramınız mübarek olsun.cerkes halkı sizinle gurur duyuyor

SIRADAKİ HABER