banner306
banner198

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şahin'den kadir gecesi mesajı!

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı, TBMM 24. Dönem Çankırı Milletvekili Av. İdris Şahin, 8 Mayıs Cumartesi gecesi idrak edeceğimiz Kadir Gecesi vesilesiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şahin'den kadir gecesi mesajı!
banner145

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı, TBMM 24. Dönem Çankırı Milletvekili  Av. İdris Şahin, 8 Mayıs Cumartesi gecesi idrak edeceğimiz Kadir Gecesi vesilesiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Şahin, mesajında şu ifadelere yer verdi:

Birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma duygularının yoğun bir şekilde yaşanmasına vesile olan, pek çok hayır ve bereketi bünyesinde barındıran, ilahî af ve mağfiret niyazlarını zirveye taşıyan, şükran hislerimizi canlandırarak bizlere yoksulların, çaresizlerin halinden anlama şuuru veren ve “Sabır” denilen yüksek ahlakî meziyetimizi geliştiren oruç ibadetiyle geçirdiğimiz Ramazan-ı Şerifin son günlerine yaklaşırken, bizi her yıl kadrimizi yüceltmek üzere gelen mübarek Kadir gecesine tekrar kavuşturduğu için Cenab-ı Hakk'a şükürler olsun.

Kuran-ı Kerim'de 'Bu gece bin aydan hayırlıdır' buyruluyor. Arş-ı alâ'nın kapılarının ardına kadar açıldığı, bir hüküm ve karar gecesi olarak bilinen bu gece ümit ederim ki, ülkemizde sevgi ve kardeşliğin sağlanmasına, milli birlik ve beraberliğimizin devamına, ayaklarımızın İslam yolunda sabit kılınmasına ve Cenab-ı Hakk’ın rızasına ulaşmaya hepimiz için birer vesile olur.

Bu sözlerle, Rahmet ve merhametin sahibi olan Yüce Rabbim'den dilerim ki, dinimizden dolayı izi zillete düşürmeye çaba sarf edenlere fırsat vermesin ve bizleri İslam'ın yolundan ayırmasın, Rıdvan-ı Ekber'ine vasıl eylesin.

Tüm İslam aleminin mübarek Kadir Gecesini kutlar, feyz ve bereketinden hepimizin istifade etmesini temenni ederim.

Rabbim tüm inananların dualarını kabul etsin. Bu mübarek gecenin vatanımıza ve milletimize huzur, mutluluk, ferahlık ve hayır getirmesini diliyorum.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2021, 18:29
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sizinde.kandiliniz.mubarek.olsun
Sizinde.kandiliniz.mubarek.olsun - 3 yıl Önce

Necati.uzar

SIRADAKİ HABER

banner304