banner198

Ege lezzeti Pasaport Pizza Çankırı’da açıldı!

Ege lezzeti Pasaport Pizza Çankırı’da açıldı.

Ege lezzeti Pasaport Pizza Çankırı’da açıldı!
banner145

Ege lezzeti Pasaport Pizza Çankırı’da açıldı.

1998 yılında İzmir’in Kordon semtinde ilk restoranını açan Pasaport Pizza, 128. Şubesini Çankırı’da açtı.

Açılış kurdelesini Vali Yardımcısı Abdullah Aslaner, Ak Parti İl Başkanı Abdulkadir Çelik ve Pasaport Pizza Genel Müdürü Mükremin Özdemir birlikte kesti. Açılışa İGM Bakanı Mustafa Çıbık, AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Çelik, esnaf Odası Bakanı Osman Karadeniz, daire müdürleri ve davetliler katıldı. Açılış sonrası Vali Aslaner ve Oda Başkanı Osman Karadeniz pizza hamurunu fırına vererek kendi pizalarını hazırladılar. Aslaner ve Karadeniz' hazırladıkkları pizzaları dilimlere keserek aılışa katılan davetlilerin beğenisine sundular.

Pasaport Pizza Genel Müdürü Mükremin Özdemir,1998 yılında İzmir’in konak ilçesi pasaport semtinde başlayan lezzet yolculuğunun önce İzmir’e yayıldığını ardından ise bütün Anadolu’ya şubeleştiklerini aktardı. Özdemir, “ Pasaport Pizza’nın  İzmir’den başladığı lezzet yolculuğunu slogan olarak “Anadolu’ya pizzayı sevdiren marka” olarak taşımıştır. Şu anda 48 ilde, 128 şube ile hizmet vermekte olup Çankırı’da böyle bir şube hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Özdemir: “Bayilerimizde taze hamur hazırlanıyor” –

Pasaport pizzada müşteri açsından bakıldığında lezzetin ön planda geldiğine dikkat çeken Özdemir, “Her gün bayilerimizde taze hamur hazırlanıyor. Diğer markalarda donuk hamur sistemi var. Merkezden günlerce bekletilmiş donuk hamur getiriliyor ve   sabah pizza hazırlamak için çözülüyor. Bizim markamızda her gün taze hamur hazırlanıyor, mayalanıyor ve fırında doğal ürünlerle beraber hazırlanıp müşterilere ulaşıyor. Böyle bir lezzet farkı ortaya çıkıyor. İfadelerine yer verdi.

Özer: “Çankırılı bizi sevdi”-

İşletme sahibi Nagihan Özer, “Pasaport pizza benim için enfes bir yer. İlk önce pizzasını tadarak ve beğenerek müşterisi oldum.  Yıllardır hep yapmak istediğim bu işi yapmaya başladım. Kendi sevdiğim bir işi yapıyorum. Çankırı’da bu hizmeti vermekten büyük sevinç ve mutluluk duyuyorum. Halk olarak çok güzel dönüşler alıyorum. Çankırılı bizi sevdi, bizde bundan çok memnunuz.” şeklinde konuştu.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2019, 02:45
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet karahasan
Mehmet karahasan - 5 yıl Önce

Hayırlı uğurlu olsun

SIRADAKİ HABER