banner198

Genç Bilaller Çankırı’da yarışıyor

İmam Hatip Lise ve Ortaokulları arasında “Meslekî Yarışmalar” çatısı altında “Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma”, “Kuran’ın Genç Muhafızları - Hafızlık”, “Genç Hatipler Minberde - Hutbe Okuma”, “Genç Bilaller – Ezan Okuma” vb. yarışmalar organize etmektedir.

Genç Bilaller Çankırı’da yarışıyor
banner145

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü her yıl Türkiye geneli, İmam Hatip Lise ve Ortaokulları arasında “Meslekî Yarışmalar” çatısı altında “Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma”, “Kuran’ın Genç Muhafızları - Hafızlık”, “Genç Hatipler Minberde - Hutbe Okuma”, “Genç Bilaller – Ezan Okuma” vb. yarışmalar organize etmektedir.

Yarışmalar, okul içi, il düzeyi, bölge finali ve nihayetinde “Türkiye Finali” aşamalarıyla neticelendirilmektedir.

“Yarışmaya katılan tüm öğrenciler gönüllerin birincisi/bir incisi” sloganıyla düzenlenen yarışmalarla; İmam hatip okullarındaki öğrencilerin meslekî doyuma ulaşması, İmam Hatip farkındalığının oluşturulması, okullar arasında kaynaşmanın sağlanması, halkla okullar arasındaki güçlü bağların her yıl yeniden pekiştirilmesi gibi birçok amaç hedeflenmektedir.

Bu çerçevede 2022-2023 eğitim öğretim yılı liseler ve ortaokullar arası “Genç Bilaller Ezan Okuma I. Bölge Finali” İlimiz Fatih Sultan Mehmet Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Çankırı Hacı Murad-ı Veli İmam Hatip Ortaokulu uhdesinde İlimizde gerçekleştirilecektir.

04.05.2023 Perşembe günü, Çankırı Hacı Murad-ı Veli İmam Hatip Ortaokulu Yunus Emre Konferans Salonunda yapılacak olan yarışma; saat: 10.00’da başlayıp, saat: 16.00’da yapılacak “Ödül Töreni’yle” sona erecektir.

Yarışmaya Orta Karadeniz ve İç Anadolu’nun kuzeyinde bulunan 10 ilden (Çankırı, Ankara, Zonguldak, Kastamonu, Bartın, Karabük, Sinop, Kırıkkale, Çorum, Bolu), 14 yarışmacı (Ankara 4 yarışmacı) katılım sağlayacaktır.

Sabah seansında Ortaokullar, öğleden sonra Liseler arası yapılacak olan “Genç Bilaller Ezan Okuma I. Bölge Finali” yarışmasına halkımız davetlidir.

Kocaeli365.com, sağlık alanında da okuyucularına kapsamlı bir hizmet sunmaktadır. Sağlık kategorisi altında, sağlıkla ilgili birçok konuda güncel ve doğru bilgiler sunan haberler, makaleler ve köşe yazıları yer alır. Sağlık kategorisi, her yaşa ve her kesime hitap etmektedir. Burada, gençlerden yaşlılara kadar herkesin ilgisini çekecek birçok sağlık konusu yer almaktadır. Sağlıklı beslenme, egzersiz yapmanın önemi, aşılar, kanser ve diğer kronik hastalıklar hakkında bilgilendirici yazılar bulunmaktadır.

Kocaeli365.com'un sağlık kategorisi, aynı zamanda Kocaeli ilindeki sağlık hizmetleri hakkında da bilgiler sunmaktadır. Kocaeli haber hizmetiyle kentte yer alan hastaneler, sağlık merkezleri ve diğer sağlık kuruluşları hakkında detaylı bilgiler mevcuttur. Ayrıca, Kocaeli ilindeki sağlık etkinlikleri, sağlıkla ilgili kampanyalar ve diğer faaliyetler hakkında da haberler bulunmaktadır.

Sağlıkta Son Gelişmeler

Kocaeli365.com, sağlık kategorisinde yer alan yazıları, özellikle de koronavirüs pandemisi için okuyuculara önemli kaynak haline getirmiştir. Koronavirüs veya sağlık alanında yaşanan son gelişmeler, güncel istatistikler, aşı çalışmaları ve diğer konular hakkında güncel bilgiler yer alır.

Sitede yer alan yazılar, güvenilir kaynaklardan alınmaktadır, böylece okuyuculara doğru bilgiler sunulmaktadır. Kısacası sağlık kategorisi, Kocaeli ilindeki sağlık hizmetleri hakkında bilgi edinmek isteyenler için kapsamlı bir kaynak sunmaktadır. Sağlıklı yaşam ve kronik hastalıklar hakkında bilgi edinmek isteyenler için de sağlıkta Kocaeli gündem kaynağı haline gelmiştir. Asayiş ve kentte yaşanan kazalar da anında sosyal medyadan okuyucuya ulaşır. Kocaeli haber son dakika anlamında hızlı ve güvenilirdir.

Kocaeli Tarihi ve Doğal Güzellikleri de Burada

Kocaeli365 ayrıca kentin tarihi ve doğal güzelliklerine dair de bilgileri sunar. Akçakoca'nın doğal güzellikleri hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler için de Kocaeli365.com oldukça zengin bir kaynaktır. Sitede yer alan yazılar, fotoğraflar ve videolar sayesinde Akçakoca'nın sahip olduğu plajlar, yaylalar, ormanlar ve doğal yaşam alanları hakkında detaylı bilgiler edinilebilir.

Kocaeli 365

Kocaeli365.com ayrıca, Akçakoca'da yer alan otel, restoran ve kafeler gibi turizm sektörüne ait işletmeler hakkında da bilgi sunar. Bu sayede, Akçakoca'yı ziyaret eden turistler kendilerine uygun konaklama ve yeme içme seçenekleri hakkında fikir sahibi olabilirler.

Kocaeli’yi Kocaeli365 İle Keşfedin!

Sonuç olarak, Kocaeli365 Akçakoca gibi Kocaeli’ye ait olan tarihi yer veya kişilikleri tanıtmak için oldukça kapsamlı bir hizmet vermektedir. Site, Akçakoca'nın tarihi, kültürel ve doğal güzellikleri hakkında detaylı bilgiler sunmanın yanı sıra, turistlere yönelik konaklama ve yeme içme seçenekleri hakkında da fikir sahibi olmalarını sağlamaktadır. Akçakoca'yı ziyaret etmek isteyenler için vazgeçilmez bir kaynak haline gelen Kocaeli365.com, Kocaeli son dakika gelişmelerini de her kategoride aynı hızda sunmaktadır. Kültürel gelişmeler, davalar, spor müsabakaları, siyaset gibi daha birçok konuda en hızlı haberi bulabilirsiniz. Kocaeli’yi keşfetmeye Kocaeli365 ile başlayabilirsiniz.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2023, 20:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER