banner198

İş İnsanı İsa Yaman “bir memleket projesini” canlı yayında anlatacak

Çankırı’nın oksijen deposu doğa harikası Yapraklı Hazım Dağlı Tabiat Parkını, kiralayan iş insanı İsa Yaman, Yapraklı sevdasını ve ilçede doğa turizminin canlandırılması için yapacağı projeleri Yapraklı Yaylasında canlı yayında anlatacak.

İş İnsanı İsa Yaman “bir memleket projesini” canlı yayında anlatacak
banner145

İş İnsanı İsa Yaman “bir memleket projesini” canlı yayında anlatacak

Çankırı’nın oksijen deposu doğa harikası Yapraklı Hazım Dağlı Tabiat Parkını, Tarım ve Orman Bakanlığının Türkiye genelinde duyurmuş olduğu ihale sonucu kiralayan iş insanı İsa Yaman,  Yapraklı sevdasını ve ilçede doğa turizminin canlandırılması için yapacağı projeleri Yapraklı Yaylasında canlı yayında anlatacak.

Dekoriza’nın kurucusu Yaman,  Doğal dokusu bozulmadan Türkiye’nin en büyük en kapsamlı tesislerinin kurulacağı tabiat parkında, proje çalışmalarında gelinen son durumu Çankırı Postası ve Radyo Neşe ortak yayınında dile getiriyor.

Çankırı Postası Genel Yayın Yönetmeni Ercan Şeker ve Radyo Neşe Genel Yayın Yönetmeni Turan Harmancı’nın sorularıyla yer alacağı program, 9 Eylül Cuma günü Saat 16.00’da 99.5 Fm bandında yayın yapan Radyo Neşe ve Çankırı Postası sosyal medya hesaplarından izlenebilecek.

Türkiye’nin en büyük en kapsamlı glamping tesisi - Yeni yapılacak VİP ve klasik tarzda bungalov evler, karavan alanı, özel çadır evler, restoran, ATV, at safari, bisiklet, uçurtma, gölde balık tutma gibi aktiviteler yapılabilecek. Projede bölge insanının hazırlayacağı yöresel organik ürünlerin satılacağı organik market yer alacak. Doğa tutkunlarına ve şehir hayatından sıkılanların huzur bulacağı Hazım Dağlı Tabiat parkına, Türkiye’nin en büyük en kapsamlı glamping tesisi kurulmuş olacak.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 12 Eylül 2022, 11:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER