banner198

Miniklerden hatalı sürücüye Kırmızı Düdük

Emniyet Genel Müdürlüğü'nce başlatılan ‘Bu Bayramda Ben de Trafik Polisiyim, Hatalı Sürücüye Kırmızı Düdük’ kampanyası kapsamında Çankırı İl Emniyet Müdürlüğü tarafından etkinlik gerçekleştirildi.

Miniklerden hatalı sürücüye Kırmızı Düdük
banner145

Trafik güvenliği konusunda farkındalığın oluşturulması amacıyla Emniyet Genel Müdürlüğü'nce başlatılan ‘Bu Bayramda Ben de Trafik Polisiyim, Hatalı Sürücüye Kırmızı Düdük’ kampanyası kapsamında Çankırı İl Emniyet Müdürlüğü tarafından etkinlik gerçekleştirildi.

Etkinliğe Vali Hamdi Bilge Aktaş, İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Hıdır Ayçiçek, İl Genel Meclisi Başkanı Ruhi Şeker, İl Müftüsü Bürhan Keleş ve diğer yetkililer katıldı.

Kampanya kapsamında çocuklara trafik bilinci aşıladıklarını ifade eden İl Emniyet Müdürü Aksoy, “Amacımız bu Kurban Bayramı’nda trafik kazalarını ve can kaybı riskini en aza indirmektir” dedi.

Vali Aktaş ise yaptığı açıklamada toplum olarak trafikte sınıfta kaldıklarını ifade ederek, trafik kurallarına daha çok dikkat edilmesi gerektiğini söyledi. Aktaş, “Trafik konusunda iyi bir eğitime ihtiyacımız var. Bu anlamda çocuklara eğitim verilmesi konusunda Emniyet Genel Müdürlüğümüzün aldığı bu karar çok önemlidir. Bu bayramda Camilerimizden de vatandaşlarımızı trafik kurallarına uyulması konusunda uyaracağız” dedi.

Etkinlik, Polisler tarafından çocuklara uygulamalı eğitim verilmesinin ardından sona erdi.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2018, 02:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER