banner306
banner198

Rektör Ayrancı, Üniversite'nin bu yıl ki hedefi 18 bin öğrenci!

ÇAKÜ Rektör Prof. Dr. Hasan Ayrancı, bu yılki yerleştirme döneminde 18 bin öğrenci sayısına ulaşmayı hedeflediklerini belirterek, Çankırılılara “sadece biz değil bu dükkana herkes sahip çıkmalı” çağrısında bulundu.

banner145

Çankırı Karatekin Üniversitesi (ÇAKÜ) Rektör Prof. Dr. Hasan Ayrancı, bu yılki yerleştirme döneminde 18 bin öğrenci sayısına ulaşmayı hedeflediklerini belirterek, Çankırılılara “sadece biz değil bu dükkana herkes sahip çıkmalı” çağrısında bulundu.

Rektör Hasan Ayrancı, Radyo programcısı Turan Harmancı’nın moderatörlüğünde Genel Yayın Yönetmenimiz Ercan Şeker ve gazeteci Mehmet Türk’ün yorumlarıyla katıldığı Radyo Neşe Basın Kulübü Programına canlı yayın konuğu oldu.

2018 YKSTERCİH dönemin çalışmalarını değerlendiren Ayrancı, “Bu hızla artarsak bu yıl 18 bin olacağız inşallah. Planlarımız gerçekleşirde olabilirsek katlanarak büyüyecek denektir. Bu yıl 4-5 bin artıyorsak önümüzdeki yılda o kadar gelse düşünün ne kadar büyük rakamlara bali oluyor. O nedenle daha fazla sosyal imkan, daha fazla yatak kapasitesi Çankırı halkının daha fazla anlayışı ve yardım severliği, daha fazla tanıtma gayreti sadece biz değil de artık dükkana herkes sahip çıkması lazım. Bu konuda eksiklik var gibi.

Ayrancı, üniversitenin 2018 YKSTERCİH döneminde yaptığı tanıtım çalışmaları ve ulusal ve yerel basında geniş şekilde yer bulan Çankırı Belediyesi Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi`nde bulunan hayvanlara gönderilecek yemeklerle ilgili ayrıştırma işlemine dair açıklamalarda bulundu.

Yayına telefon bağlantısı ile katılan Anadolu Yayıncılar Birliği Genel Başkanı Sinan Burhan'da TÜRKSAT'ın yayıncılardan verdiği hizmet ücretini dolar üzerinden aldığına değinerek adında Türk olan TÜRKSAT'ın dolar üzerinden ücretlinderme yapmasını yadırgadığını vurguladı. Burhan TÜRSAT'ın bir an önce ödemeleri Türk lirası üzerinden almaya başlaması gerektiğini vurgulayarak ifadelerinde yayıncılar olarak dolara karşı savaş başlattıklarına değindi.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2018, 01:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304