banner198

Seramik Biçimlendirme Kursu Sergisi Açıldı

Seramik biçimlendirme kursuna katılan kursiyerler tarafından yapılan çalışmalar katılımcıların beğenisine sunuldu.

Seramik Biçimlendirme Kursu Sergisi Açıldı
banner145

Kurşunlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren seramik biçimlendirme kursuna katılan kursiyerler tarafından yapılan çalışmalar katılımcıların beğenisine sunuldu.

Seramik biçimlendirme kursu Kurşunlu Kaymakamlığı, Kurşunlu Belediyesi,  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Halk Eğitim Merkezi desteğinde düzenlendi.Bu yıl ki kurslarında ilköğretim öğrenci grubuna da kurs açıldığını belirten Seramik ve Cam Teknolojisi Öğretmeni Nurcan Aslan; “Seramik , çocuklar için sadece öğrenecekleri yeni bir sanat dalı olmaktan çok, hayatlarını zenginleştirecek önemli bir deneyimdir. Bu deneyim, eğlenceden ödün vermeden öğrencilerin gelişmelerine yardımcı olur. Halk eğitim kurslarımızla birlikte kaybolmaya yüz tutmuş geleneksel el sanatlarını gün yüzüne çıkarak, onları özgün yeni üretimler ile gelenekselliğin ışığında el sanatlarına dönüştüğünü görmekteyiz." dedi.

Etkinlikler kapsamında, Kurşunlu Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilen açılışa, Kurşunlu Belediye Başkanı Dr. Şakir Kaymak, Kurşunlu İlçe Milli Eğitim Müdürü EbuzerKalemoğlu,İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Atakan Ünver, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2023, 11:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER