banner306
banner198

SMA Tip1 Hastası Ömer Alp için destek gecesi

Çankırı 100. Yıl Kültür Merkezinde Ömer Alp’e Destek Gecesi düzenlenecek.

SMA Tip1 Hastası Ömer Alp için destek gecesi
banner145

SMA TİP1 Hastası Ömer Alp için destek gecesi

12 Mayıs 2022 Perşembe günü saat 20.00’de Çankırı 100. Yıl Kültür Merkezinde Ömer Alp’e Destek Gecesi düzenlenecek.

Destek gecesini düzenleyenler adına konuşan Nermin Karsavuran: “Ömer Alp’imizin hayata tutunabilmesi için yurtdışında tedavi olması gerekiyor. Çankırılılar olarak sesimizi tüm Türkiye’ye duyurarak Çankırı'mızın mavi gözlü yavrusu Ömer Alp'imizi yaşatmalıyız. Tedavisi için çok az bir süre kaldı. Biz Çankırı olarak bu yavrumuzun tedavisi için gerekli olan meblağı temin etmeyi bir görev olarak görmeliyiz. Ne kadar çok kişiye ulaştırılabilirse ihtiyaç olan tutar o kadar hızlı toplanır ve yavrumuzun tedavisine o kadar erken başlanır. Bu amaçla çıktığımız yolda Tüm Çankırılılardan düzenleyeceğimiz destek gecemize davetiye alarak bağışta bulunmalarını ve Minik Yarenimiz SMA Tip1 hastası Ömer Alp’imize destek olmalarını bekliyoruz. ÖMER ALP’E NEFES, AİLESİNE UMUT OLALIM!” dedi.

Düzenlenecek olan destek gecesinde; Çocuk Zeybek Gösterisi, Ney Dinletisi, İsmail Doğan Konseri, Sürpriz Etkinlikler, Mini Kermes yapılacaktır.

Düzenlenecek olan destek gecesine davetiye alarak Ömer Alp’imize nefes olmak isteyenler aşağıda yer alan telefon numaralarıyla iletişime geçebilirler.

DAVETİYE İÇİN;

NERMİN KARSAVURAN

0 543 905 78 18

0 535 396 64 78

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2022, 23:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304