banner306
banner198

Tatlıçay projesinde Mustafa Sarıgül’ü üzen görüntü!

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Çankırı ziyaretinde Tatlıçay projesi kapsamında tamamlanan 1. Etap bölümünü inceleyerek zemine atılan betonun doğal dokuyu bozduğunu söyledi.

banner145

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Çankırı ziyaretinde Tatlıçay projesi kapsamında tamamlanan 1. Etap bölümünü inceleyerek zemine atılan betonun doğal dokuyu bozduğunu söyledi.

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, yurt genelinde sürdürdüğü teşkilatlanma çalışmaları kapsamında Çankırı’ya ziyaret gerçekleştirdi. Çankırı programına kalede bulunan Emir Karatekin türbesini ziyaret ederek başlayan Sarıgül, beraberindeki partililerle birlikte dua etti. Daha sonra şehir merkezinde basın mensupları ile bir araya gelen Sarıgül, toplantı öncesinde Tatlıçay projesinin yapıldığı dere yatağını inceledi.

Tabana beton atılmasının üzüntüyle karşıladığını aktaran Sarıgül, “Zeminde betonu görünce üzüldüm. Onu ben daha önce Düsseldorf’da, Berlin’de inceledim. Hatta Paris’te de baktım. Doğal dokuyu, alttaki zemini bozmamak lazım. Bunu ben değil de; daha çok jeoloji ve çevre mühendisleri böyle söylüyorlar. Mesela bizim İstanbul’da organize ettiğimiz macera parkı var, oradan bir dere geçiyor. O derenin kenarına ‘ufak bir şelale yapalım’ diye düşündüğümüz zaman dahi dediler ki, ‘Başkanım, bu doğal dokuyu bozmayalım’. Keşke, doğal dokusu bozulmasaydı. Oradaki toprağın, çamurun bile çok farklı bir güzelliği var. Kış geldiği zaman, yukarından sel geldiği zaman o çamur daha renkli bir şekilde akar. Ama doğal dokuydu. O nedenle buna ben biraz üzüldüm.” ifadesini kullandı.

vip

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2021, 01:19
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sayin ercan şeker
Sayin ercan şeker - 3 yıl Önce

Doğru dürüst kaliteli tarafsız kimsenin kalemi olmadan halkın ve5 halkın kalemi şeker bir Türk vatandaşı olarak senin gibi insanlarin çoğalması ümidi ile eline yüreğine kalemine sağlık Rabbım yar ve yardımcın olsun

ılgazlı
ılgazlı - 3 yıl Önce

Sayın Sarıgül ne yapacaksin parti kurup gel yerel seçimde Çankırı belediye başkanı ol oyum senin ama hitap ederken kitaptan defterden okumak yok dersine çalışıp geleceksin.cankirimiza geldiniz hoşgeldiniz ama keşke Çankırı hakkında da bilgi edinip gelseydiniz defterden okuyarak olmaz

...
... - 3 yıl Önce

Sayın sarıgülü sevmem ama bu konuda doğru olanı söylemiş

SIRADAKİ HABER

banner304