banner198

Tatlıçay’da, ikinci ve üçüncü etap çalışmalarına geçildi!

Çankırı’da Tatlıçay’da, ikinci ve üçüncü etap çalışmaları başladı.

Tatlıçay’da, ikinci ve üçüncü etap çalışmalarına geçildi!
banner145

Çankırı’da Tatlıçay’da, ikinci ve üçüncü etap çalışmaları başladı. Çalışmaların 30Ağustos Zafer Bayramında tamamlanması hedefleniyor.

Çankırı şehir merkezsinin ortasından geçen ve siyasilerin her seçim dönemi vaatleri arasında yer alan Tatlıçay’da 1’nci etap çalışmasının tamamlanmasını ardından diğer etaplar için ön hazırlık çalışmaları tamamlandı. Çankırı Belediyesi, ikinci ve üçüncü etap çalışmalarının startını 19 Mayıs’ta verdi. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin eş zamanlı yürüteceği ikinci ve üçüncü etap çalışmalarının 30Ağustos Zafer Bayramı’na tamamlanması planlanıyor.

Tatlıçay’ın Etapları İki Ulusal Bayram Arasında Tamamlanacak -

Çankırı Belediyesi, şehir merkezinden geçen Tatlıçay’ın, vatandaşlar tarafından beğeni ile karşılanan birinci etap çalışmalarının ardından, iki etabını daha hayata geçiriyor. Karataş ve Aşiyan Köprüleri arasındaki alanda ikinci etap, Güneş İlkokulundan DSİ alt bölgesi arasında kalan alanda ise üçüncü etap çalışmalarına başlayan ekipler,yaklaşık 1600 metrelik güzergâhta eş zamanlı çalışma yapacak. Çalışmalar kapsamında; çay tabanı ıslahı, rigol kanal, yapımı devam eden sosyal tesis önünde göl alanları ile üçüncü etap içerisinde bulunan tren yolu kenarında ise taş duvar uygulaması yapılacak. Ayrıca, Aşiyan Köprüsü’nden Karaköprü mevkiine kadar taşkın koruma tesisi yükseltilecek. Çankırı Belediyesi, 2021 çalışma programı kapsamında 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda başlattığı Tatlıçay ikinci ve üçüncü etap çalışmalarını, 30 Ağustos Zafer Bayramı’na hazır hale getirecek.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2021, 14:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER