banner198

Yapraklı Dernekler Federasyonu Genel Başkanı İsa Yaman'ın bayram mesajı!

Yapraklı Dernekler Federasyonu Genel Başkanı, iş adamı İsa Yaman, Ramazan Bayram dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Yapraklı Dernekler Federasyonu Genel Başkanı İsa Yaman'ın bayram mesajı!
banner145

Yapraklı Dernekler Federasyonu Genel Başkanı, iş adamı İsa Yaman, Ramazan Bayram dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Yaman mesajında şunları kaydetti:

Huzur ve bereketle geçirdiğimiz mübarek Ramazan-ı Şerif ayının ardından, Ramazan Bayramı’na kavuşmanın mutluluğu içindeyiz.

Mübarek Ramazan Bayramı’nın ülkemize ve İslam âlemine esenlikler kazandırmasını, ülkemizin huzuruna ve birliğine katkı sağlamasını Cenabı Allah’tan diliyorum. Milletimizin ve İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyorum. Güzelliklerle dolu, sağlıklı, birlik ve beraberlik içerisinde nice mutlu bayramlar geçirmenizi temenni ediyor, Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum.

Çankırı Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Necati Akdoğan’ın Ramazan Bayramı mesajı

Çankırı Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ile Çankırı Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Necati Akdoğan, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Akdoğan mesajında şu görüşlere yer verdi:

İnsanları birbirine yaklaştıran, aynı düşünce ve duygularda buluşturan, sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel örneklerinin sergilendiği bir Ramazan Ayı’nı daha idrak etmenin sevincini içerisindeyiz. Birlik ve beraberliğe daha fazla ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde, Ramazan Bayramının kalplerimize huzur, hanelerimize bereket, ailemize, ülkemize ve İslam âlemine hayırlar getirerek, tüm zulümlerin son bulmasına, yeryüzünün selametine, insanlığın huzuru ve iyiliğine vesile olmasını Yüce Allah’tan diliyorum. Milletimizin Ramazan Bayramını canı yürekten kutluyor, sağlık, huzur ve mutluluk içerisinde ailenizle birlikte nice bayramlar geçirmenizi diliyorum.

Çankırı Postası

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER